Zwyczajna korekta, co już się boicie? Może faktycznie kto się boi niech lepiej sprzeda, potrzebne oczyszczenie i przewietrzenie papierka żeby mocniej i pewniej wejść na wyższe poziomy. Widzę że już pojawia się coraz więcej sępów naganiających na spadki, życiowych nieudaczników potrafiących tylko naganiać i żałujących że nie weszli w odpowiednim momencie i im kurs odjechał. Ha ha ha, na pewno wam to dużo pomoże. Nie wy tu decydujecie o kursie.
Niektórzy chcieliby, żeby spółka tylko i wyłącznie rosła, a jak parę dni stoi w miejscu to już lament. Przecież to proste, że nie będzie rosła po kilka złotych tygodniowo. Niecierpliwi niech wywalą i będzie spokój. Proste.
To możesz mi podziękować, bo trochę zbiłem kurs - wysypałem kilkaset akcji i przeskoczyłem na Optimus :). Teraz mam 50% w MWT i 50% w OPT, zobaczymy co z tego wyniknie :).
Bardzo dziękuję, dzisiejsze zakupy mam ze średnią 19,03 więc formalnie już jestem na plus. Optimusa bym w życiu nie kupił, bo tam wałki odchodzą przez zarząd i prezesa, do dupy taka inwestycja. Wchodzę tylko w silne fundamentalnie spółki - mam jeszcze goa i po 2 miesiącach kiszenia od dzisiaj jestem ponad 20% na plus. Fundamenty rulez!
Aha, jeszcze napiszę, że popełniłeś straszliwy błąd sprzedając, bo złamałeś podstawową zasadę na giełdzie - nie walczy się z trendem! Będziesz żałował gdy MWTrade przekroczy 30 podobnie jak wielu innych żałuje teraz sprzedaży po 6,8,10 itd. Też im się wydawało, że to już szczyt. No ale to tak na przyszłość... kupuj spółki w trendzie wzrostowym (vide mwtrade) i nie próbuj łapać dołków w trendzie spadkowym (vide np. petrol).
Eh, już odkupiłem, niestety musiałem dopłacić do tego interesu, sentyment wygrał z nadzieją na Optimusa :). Znowu zapakowałem się w MWT i teraz czekam na 25zł!
AAAAAARRRRRRRGHHHHHHH, oczywiście jak opchnąłem optimusa to teraz do 3zł podszedł, a rano po zakupie od razu zlecenie sprzedaży na taką kwotę ustaliłem, tylko się przestraszyłem i sprzedałem PKC przy 2,73....................................
alan jest głupi i doprowadził do kryzysu, a wb jest milionerem.
Nauczcie się cierpliwości, jeśli ktoś spodziewa się, że akcje będą rosły 10% każdego dnia to nie powinien w ogóle wchodzić na giełdę.
Nie ma co panikować. Jedni sprzedają, drudzy kupują.''Słabe ręce''oddają, 'Silne ręce'' zbierają. A korekta i odświeżenie akcjonariatu było potrzebne. Czas pokaże kto miał racje.
Bo taka prawda. Nie wiem czy tzw.'ulica'' jest w stanie pocignąć sama kurs w góre. A i tak wszystko w rękach pana Leszka. A jedyne co my możemy zrobić to się przyglądac i iść zgodnie z trendem a trend jest wzrostow i jak narazie nie zapowiada sie na jego zmiane. Trzeba przeczekać korekte i dalej jazda w góre. Takie jest moje zdanie.
TO koniec kto nie sprzedał dziś ten straci wszytsko jeszcze we wrześniu 10 zeta .Kurs wzrósł 20 krotnie.Duzy powiedział dos,ć a ulica się przyłaczyła.
UBrani z forum liczą straty.
wraca na 0.95 gr Leszcz ubrany w przewartościowane akcje, leszcz zrezygnowany Leszcz w depresji , rozczarowany.Znów was w chuja zrobili jak zwykle łehehehehehehe :(
I już mamy 16,40 - cudów nie ma ... Pójdzie na małą północ jeszcze dziś. Do końca tygodnia powinno osiągnie poziom ok 19,50. Taka mała spekula nam wyszła :)