kaszany jak te akcje to w życiu nie widziałem, dwa razy już na nich wtopiłem i trzeci raz nie dam się wciągnąć w ten papie toaletowy....masakra, kurs spuscil się chyba już prawie z 30 %, nawet na bankrutach tak się akcje nie zachowują... a może tego g.... już nikt nie chce kupować wiec nawet kursu nie pilnują..... rekomenduję trzymanie się z dala ale jak zawsze decyzja należy do CIEBIE - każdy wtapia tam gdzie chce;)
Panowie i Panie uroczyśćie informuje że już nie wywalam tego papiera tylko...kupowanko...a co do obsuwanki...gielda zacznie spadać Dębica zacznie rosnąć....Dywidenda,Walne...NIE POWIEM ŻE Jestem heppi bo wystarczy popatrzeć na inne walory a tu kiszenia kasy ale Dębice warto mieć bo to naprawde dobry "papier" ...myśle że powinniśmy się zatrzymać na 56 zeta ale to wróżenie z fusów...
syf i tyle...56zeta? chyba żartujecie?!!! moim zdaniem w tym tempie 40 realne... nikt kursu chyba nie pilnuje tylko patrzec jak spekulanci sie zleca ale na to trzeba jeszcze obsuwy z kolejna 30% ... niezle g....
Dzisiaj wypierdo....lem te papiery. Zycze wszystkim wytrwalosci bo ten szmatlawy papier jest warty duzo wiecej ale do tego potrzebny jest kapital leszczy wplacajacych do funduszy, ktore w ostatecznosci kupuja takie papiery.
Nie ma co trzymać akcji Dębicy bo i tak za III kwartał zyski nie będą większe niż 12 mil. zł,będzie można odkupić akcje Dębicy w listopadzie i w grudniu po 60zł a przez ten czas można sporo zarobić na inny spółkach.
Taka jest wizja Dębicy na kilka miesięcy nic się nie będzie działo, dopiero od przyszłego roku coś się ruszy.
Dębica będzie się kisić do końca roku przy cenie 60-63zł a w tym samym czasie WIG20 poszybuje na 3000pk.
Swobodnie będzie można odkupić Dębice po tej cenie po Nowym Roku,ponieważ na WIGu 20 będzie mocna korekta a tym czasem Dębica będzie ostro szła w górę bo wszystkie blokady będą już odblokowane.
no Rekinie (czyt. "grubasku") nie certol sie i nie mecz z ukrytego. jesli wierzysz w 120PLn i wezwanie to wystaw 66 na 20 czy 50k. na pewno kupisz taniej. ddmy sie pojawią.
Jak dokupiłeś to będziesz kisił razem z Tomem akcje do końca roku, nic nie zyskasz.
A w tym czasem WIG20 poszybuje na 3000 pk.
I tak po nowym roku odkupie po 60żł poco się męczyć jak można gdzie indziej zarobić więcej.
Tom niech kisi nadal i tak nic nie zyska.
Zostawiłem sobie tylko 300 sztuk tak na pamiątkę a po nowym roku będę miał ponad 10tys. akcji Dębicy trzeba być innowacyjnym a nie kisić akcje od 5 lat jak niema perspektyw i tak Goodyear nie odpuści tak szybko
Ja miałem bardzo dużo akcji Dębicy i dlatego zostawiłem więcej i zacznę dopiero od listopada kupować akcje Dębicy po tysiąc sztuk co miesiąc tak żeby na koniec marca 2011 roku być zapakowany w 100% a po nowym roku zwiększyć zakupu, bo rentowność Dębicy będzie już w tym momencie odblokowana.
Wszystkie gwiazdy na niebie mówią, że goodyear jeszcze za III kwartał zyski Dębicy obniży tzn. będą takie same ja w I i II kwartale, ale to już będzie ostatni kwartał gdzie będzie ingerował w zyski Dębicy.