Taaaa.... Dlaczego tak sie dzieje u leszczy (w tym u mnie), że jak cos kuoie to leci na pysk a jak sprzedam to zaczyna rosnąć??? :-)))
Naprawdę już nie raz tak miałem... Co za...?
Dlatego tak się dzieje, bo jesteście niecierpliwi. Jednego dnia kupujecie i od razu chcielibyście zarobić. Poczekaj kilka dni a wyjdziesz z kilkunastoprocentowym zyskiem.
Witam.
Na pewno leszcze nie czyszczą SL :) :)
Na sprzedaż są sztuki ale ich nie zadawala taka ilość i muszą iśc po całości :)
Ktoś napisał w innym poście że ta "dzidka" poszła zaraz po opublikowaniu zawarcia umowy o pożyckę z bankiem, czyli komuś bardzo zależało na akcyjkach i to przed psychologicznym poziomem 20 złociszy :)
http://notowania.pb.pl/transactions/PLMWTRD00013
Pozdrawiam
Bzdury kolego piszesz.
To była jedna transakcja, ale na dużo niższą kwotę. Polecam przejrzenie transakcji na interii - nie chce mi się liczyć ale na oko to ok. 10k poszło, czyli ok. 200k pln. Po prostu taki trochę większy leszczyk postanowił kupić sobie trochę lepszy samochód...
Witam.
SL ustawiałem na szybko bo musiałem wyjść i był na 19.
W tym momencie co poszła dzidka w dół za chwilkę do kupna pozostało chyba 620 sztuk i na 500 się załapałem.
Pozdrawiam
Dnia 2010-09-17 o godz. 21:53 wiechoczko napisał(a):
> Leszczu Janie u mnie jest podobnie czekam na UP w pewnej
> spółce 4-6 mies i wkórw sprzedaje a ona po 5 dniach UP.To
> jakies Fatum. Miałem tak 3 razy
To czemu kupujesz na górkach? Kupuj w dołkach, a na górkach sprzedawaj :)
No dobra, żartowałem.
Jaka to spółka? Bo 6 miesięcy to jakiś gniot kompletny musiał być. Ja czekałem ostatnio 3 miesiące na goa, aż doczekałem się dopiero dzisiaj na łodpała. Są dwie szkoły, albo próbujesz złapać dołek i ryzykujesz, że się będziesz kisił miesiącami i fkórfiał, albo wchodzisz już po odapale, ale zarabiasz odpowiednio mniej.
Uwierzysz leszczu w zeszłym roku w pazdzierniku kupiłem MWTRade za2,7 i sprzedałem za 2,90 bo było niepewnie A p0are dni temu kupiłem po 18,1 i sie ciesze
Uwierzę, ja przez miesiąc na MWTrade byłem na minusie!
Jak to możliwe? Ano kisiłem się gdy leszek wezwanie ogłosił i nikt nie chciał brać drożej od niego. A teraz mam średnią wszystkich transakcji na tych akcjach 11,32 :)
PIS nie ma takich możliwości i miec nie bedzie nigy w naszym kraju poniewaz społeczeństwonasze jest co raz bardziej rozwiniete proeuropejskie bezstresowe przebojowe orazcoraz bardziej zdolne w walce o leprze jutro z europejskimi "potęgami" na gliniaych nogach
siema leszczu ,na jakim poziomie wigi staly gdy pis byl przy wladzy ,a na jakim sa teraz? Przypomnij sobie jeszcze jak straszyli zalamaniem gieldowym gdy pis obejmnie wladze.
Ogladnij sie wstecz a dowiesz sie prawdy :) http://www.youtube.com/watch?v=zhj4rvei5pg