Monolit, dopiero teraz wszystko wiesz ? Przecież podobno wcześniej też wszystko wiedziałeś.
Zresztą tak jak zapowiedziałeś sprzedać ten papier to naprawdę wielki problem a powyżej 10 to graniczy z cudem ;) lol
Monolit zobaczymy w listopadzie ile mogłeś jeszcze zarobić a być może już w październiku...a gruby dalej czeka poniżej i ok. 10 zeta i czeka aż się leszczyna wykrwawi. Jak nie będzie dużego tapnięcia na giełdzie to wnet zobaczymy 12 i więcej (nawet bez info) bo ci co teraz kupia taniej nie oddadzą.
Monolit wybacz ale czy przypadkiem to nie Ty twierdziłeś że do listopada nie więcej jak 9 po czym zmieniłeś swoją rekomendację na do końca roku???
gruby wysypuje...? 40 kilo na wolumenie??? nie jeden z nas ma tego więcej..... co to za Gruby ....
Zasadniczo żadnego "Grubego" nie ma - ja się z tego śmieję. Po prostu kupowali Ci, co wiedzą, co miało się zdarzyć. Ale że nic się nie wydarzy, więc już oddają.
Klasyka gatunku - najpierw spokojne wzrosty, a potem jednego dnia duży wolumen bez wzrostu kursu.
Popełniacie jeden błąd cały czas - wartość księgowa tej spółki jest na 8 pln.
Dlaczego mam wrażenie, że chcesz kupić/odkupić po 8 ? :)
Tak wiem, zapowiadałeś zjazd na 7,50 ;)
A możesz powiedzieć dlaczego niby mam nie wierzyć w aktualną WK ponad 14 pln na akcje ?
Co więcej dlaczego mam nie wierzyć, że przy umacniającej się złotówce Reinhold odrobi część strat finansowych wynikających z przeliczeń ? Przecież znasz spółkę i wiesz że największa część straty WK wynika z przyjęcia euro jako waluty rozrachunkowej, a przeliczenie aktywów nastąpiło w najmniej odpowiednim momencie.
I oto chodzi, niech kupują niech sprzedają każdy szanuje swój zysk jak uważa, oby go miał.
No patrz, oddaje dwa tygodnie a kurs tak jakby nadal wczorajszy.
I naprawdę nie przesadzajcie z tym grubasem, to nie ta sama górka jak inne. I "grubasa" tu było niewiele. Ktoś już pisał, że ta górka to taka nasza leszczowa :) Potwierdzam bo sam też ją budowałem, i sądzę że była ona bardziej "grubasom" nie na rękę niż dla nich.
Dnia 2010-09-17 o godz. 10:01 ~Monolit napisał(a):
> Ten Twój "Gruby", to właśnie oddaje i ma
> do oddania całe zeszłe 2 tygodnie