• REINHOLD - po info w RDO jest o.k. Autor: ~arlekin [83.27.58.*]
    przemieliło się już 25 kilo powyżej 10, 5 i tego było nam trzeba aby ubić dwucyfrówkę, bo tak jakoś gruby nieśmiało w ten pułap wchodził...., cudów dzisiaj nie będzie choć może otrzemy się o 11 . Wazne żeby na ty pozziomie przmielić jakieś 80-100 kilo a potem znowu w górę itd itp. do prawdziwych info
  • Re: REINHOLD - po info w RDO jest o.k. Autor: ~ark [213.25.24.*]
    dzisiaj - możemy przekroczyć poziom 12 zł
  • Re: REINHOLD - po info w RDO jest o.k. Autor: bolo7 [85.89.183.*]
    dokładnie, bardzo dobrze, gdyby przemieliło mocne kilkadziesiąt tysięcy akcji, a nawet jak 100, czy powyżej, to już git, bo to oznaczać będzie spore odświeżenie akcjonariatu, gdzie poziomu 10 z groszami będą podstawą, bazą do wzrostów, a nie 7,8 zł; mile widziane NIE widziany dzisiaj dwucyfrowy wzrost, co najwyżej kilka %, to się jakoś uklepie, bo potem na trzeźwo ludziska ocenią, że spółka wciąż jest bardzo tania
  • Re: REINHOLD - po info w RDO jest o.k. Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    Przydałby się ponowny (lecz udany) atak na szczyt w dniu dzisiejszym.

http://w59.wrzuta.pl/obraz/8Ykezm1neY0/reinhold17.09_liniowy
    nie podobało mi się to od rana, dystrybucja była grubsza, a popyt leszczykowaty, czyli to całe RDO sp...ieprzyło temat; na dodatek nie podobało mi się, że to przed weekendem, a na dodatek Twoje kreski coolturalny uświadomiły mi, że przy takim schrzanieniu sprawy spółka może nie przejść teraz testu podwójnego szczytu... opuściłem ten pokład z niestety 50% zyskiem - niestety bo po roku trzymania papiera... teraz albo wejdę po odczuwalnie niższej cenie, albo dopiero, jak się wyklaruje sytuacja, umocni przejście około 11 zł;

Monolit, ten grubszy trochę cienki w tych sprawach, bo już by zadbał o lepszą podbitkę, a nie dystrybucja od samego rana, która zgnoiła kurs
  • Re: REINHOLD - po info w RDO jest o.k. Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    Będzie dziwnie bez Ciebie...
    Ja dla przekory tym razem zostane jeszcze troszkę, nie mam wiele do stracenia.
    Ostatnio dobrze tu zarobiłem, więc teraz mogę badać zachowanie na Reinholdzie.
    Mam tu zaledwie ok 10% kapitału, a i cena wejścia 9zł...
  • nie ma to jak zarabianie z UBecką TVN! Autor: ~glina [78.30.84.*]
    mówiłem wam, że czerwonym gazem jedzie. Dobrze, że na początku sesji zrealizowały się kontrolne zlecenia po 10,7. Będę miał na co na fixie kupować a znajomi królika chyba chcieli nam popsuć papier. PO co głąby uparli się sprzedawać poniżej 8? teraz latają po pustym sklepie i cmokają.
    będę cały czas coolturalny, mam zbyt duży sentyment do tej spółki :) obiecuję przede wszystkim nie naganiać na spadki i tym razem wolę wejść parę % wyżej, jak już będę czuł, że to idzie w dobrym kierunku, niż patrzeć, jak to się będzie stopniowo osuwało do następnego raportu; życzę Wam jednak, żeby to odbiło choćby od przyszłego tygodnia, wtedy odżałuję koszty wyższego ponownego wejścia i z miłą chęcią znów dołączę, bo tak głupio mieć tyle wolnej gotówki :)
  • Re: REINHOLD - po info w RDO jest o.k. Autor: ~Monolit [57.66.78.*]
    "Grubszy" by pojechał dużo dalej, ale dzisiaj jest tzw fire-sale
  • Re: REINHOLD - po info w RDO jest o.k. Autor: ~arlekin [83.23.101.*]
    jak tak dalej pójdzie to zwalą poniżej dychy.....
  • telewizja kłamie! ciekawe czy redaktor wie, że wystawia publikę Autor: ~glina [78.30.84.*]
    na rzeź czy czyni to z własnej nieprzymuszonej głupoty. AKurat na reinholdzie nie musi ich boleć ale jak tak nasadzają publikę na rózne inne wynalazki to współczuję. Sprostowanie TVN to nie ubecka TV tylko WSI TV (koleżanka kazała mi sprostować co nieniejszym czynię). Mediami rządzą szuje. dawno już media przestały być obiektywne. U nas chyba zawsze były skrzywione.
    pozdrawiam inwestorów - sól ziemi. przeżyjemy i mafię gazetowo telewizyjną. Niech grają kontraktami, szybciej stracą kasę.
[x]
REINHOLD 0,00% 0,07 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.