jutro wyskakuje z procadu .... straciłem cierpliwość :( a tak zapowiadało się ładnie -- skup akcji i umorzenie ..... akcje brałem w cenie od 3,25 do 2,71 średnio wyszło po 3,04 więc chyba obędzie się bez straty --- a jest tyle innych ładnych kąsków że szkoda kisić tu gotówkę
Nie uważam się za inwestora, ale na Procad jak są wzrosty to są rzędu 7%-9%. Uważam kurs za niski mam troszku więcej i powoli zbieram by mieć jeszcze więcej. Bo dzisiejszy kurs jest niezły, a jak wzrośnie do 3,2 to zaczynamy zabawę.
No cóż Korzeń wpompował w podaż 1 milion akcji i troche upłynie (skup 20%80%popytoskup) pewnie czasu zanim sobie leszczyna Darowa stratę wyrobi. Wczesniej informowalem o wyprzedzającym Korzenia i leszczynę Darową ruchu gdzie opyliłem sobie 7,5 tysi acji (tych co kupowałem w 2008r po 99 groszy oraz 1,04PLN) co w efekcie teraz pozwoliło mi na bycie szczęśliwym posiadaczem 21 tysi akcji ze srednio bliską1,50 PLN.
Bo ja wiem... Jeżeli jutro podaż znowu nas zaleje to możemy spaść do 2,5-2,6... W końcu było i tak, że obroty był większe i spadki również. Ja oczywiście dziś też dokupiłem gdybym nie miał racji. W razie czego sprzedaję swoje bufory i idę w procad.
Moje bufory już poszły w procad .... zaczynam się robić niezłym akcjonariuszem :)..................................... ... i jak tak dalej pójdzie to chyba będę miał większościowy pakiet :)