porządek:
- wybór nowego zarządu
- zmiany w radzie nadzorczej
ciekawe co z tego wyniknie, ale ten wzrost zainteresowania spółką od wczoraj oraz zwiększony wolumen jest zastanawiający i może faktycznie przyniesie jakiś przełom
Fakt 2 sesje, a tu tyle smiecia do upchnięcia. Niektórzy frajerzy nawet po 2,40 kupowali, hehe! Na Walnym wybiorą prezesa i kolejna podbitka na 2,30 do wywalania papiera. Tak to jest z bankrutami, każde wybicie coraz niżej, grubi wychodzą i zaraz złotóweczka na cyferblacie!
Ale byłby nr gdyby ujawnił się ktoś przed walnym ze znacznym pakietem. Taki scenariusz po ostatnich obrotach i skupie wierzytelności nie jest wykluczony.
a nie zastanawia was sprzedaż pakietu akcji ze zwolnionego zastawu przez bank po 2,80 zł
przecież to było ponad 5%, tzn że sprzedali to nie jednemu tylko co najmniej dwóm inwestorom, po wczorajszej (dość burzliwej)sesji pozostało w arkuszu S tylko ok. 0,5 mln akcji czyli jednak ktoś to akumuluje, a pojawiający się pakiecik co jakiś czas 150 K w okolicach 2 zł to chyba jednak nie przypadek, bo łatwo można go było spuścić, ciekaw jestem zachowania kursu dzisiaj i jutro, ale nie zdziwię się jak znowu będzie mocne wybicie
ALI, wszedłeś znowu? czy ktoś się z innego IPka podszywa? Ja jeszcze na razie czekam z ponownym wejściem na jakies dobre informacje. Giełda mnie nauczyła że lepiej mało zarobić niż dużo stracić, Pzdr
Jeszcze nie wszedłem. Tak jak kolega. Gram aby zarobić lecz nie za wszelką cenę.Dla mnie jest to trochę zabawa i sporo nauki. Socjotechniki stosowane na tej spółce są wyśmienie. Można rzec mistrzowskie.