zawsze to bylo x3, wiec teraz wypadaloby do jakichs 6zl pociagnac, tylko kiedy, bo juz z tydzien blokuje sobie kase pod ustawione zlecenia, a mam ochote dokupic jeszcze troche taurona. Dajcie jakis czytelny sygnal !!!!
Uważam, że wystrzał może nastąpić w najbliższych 3 dnia, jak tylko wskaźnik ROC przetnie się z linią signal ! Czwartek powinien jeszcze być spokojny, na piątek obstawiam wystrzał. Oczywiście jeżeli wszystko pójdzie tak jak do tej pory !!!
prawde mowiac niewiele mowia mi te wskazniki, kieruje sie inna zasada... rosnie to kupuje... a tu czuc nosem solidne wybicie, ale nie mam jeszcze papierow, poustawialem zlecenia K na kilku poziomach :). Ostatnie dni zauwazylem ze to proba zrobienia mini spodka. ale jakos nie wychodzi bo popyt za duzy :) OK przyblokuje kaske jeszcze te pare dni. Pozdrawiam PS: masz juz akcje czy czekasz z zakupem?
ja wlasnie chce uniknac tego kiszenia papierow, pierwszy zakup ustawilem wysoko, bo powyzej ostatnich szczytow, wyzej jeszcze jeden, z tego trzeciego to chyba zrezygnuje... bo gotowka "na już" potrzebna :) A przy okazji przyjrzyj sie netii... tu za pare lat moze byc bardzo wysoko
z kresek wychodzi, ze we wtorek, srode cos powinno sie tu wydarzyc, w poniedzialek przydaloby sie nizsze zamkniecie, najlepiej w okolicach 1,85. Wiec czekam jeszcze 3 sesje... nie bedzie wybicia... cofam zlecenia... nie mam tyle cierpliwosci :)
Ciekawe kto i ciekawe za ile ???
Jakie nastawienie przed jutrzejszą sesją ? Moim skromnym zdaniem jutro ostatecznie się okaże czy będziemy szybować przez najbliższe dni czy może jakieś nowe minima zaliczymy w co wątpię. Jednak na giełdzie wszystko się może zdarzyć........ Najbardziej mnie martwią niskie obroty, jakieś małe zainteresowanie, ciekawe jak szybko się wszyscy zlecą, a może już są zapakowani po uszy w akcje IZY ?? ;))
po co podbijacie w koncowce... najpierw musi zjechac do nizszego poziomu... troche tam postac... poudawac calkowity marazm... i dopiero wtedy jest dobry moment
raczej wątpie w to, że zjedziemy na niższy poziom..... poniżej 1,90 nie da rady zejść, wczoraj już było ciężko zejść poniżej 1,95..... w takiej sytuacji zostaje nam już tylko góra ! maxymalny zasięg to 3,02 zł :))
Zastanawiające jest, że Fogut Holdings Limited wykonał ten sam ruch w przypadku akcji Izolacji i Elkopu. Oczywiście głównym prowokatorem w obu transakcjach jest Mariusz Patrowicz ! Ciekaw jestem co z tego wyniknie i kto ostatecznie nabył te akcje !
Link do ELKOP :
https://www.bankier.pl/wiadomosc/ELKOP-Informacja-dla-Akcjonariuszy-2212120.html
https://www.bankier.pl/wiadomosc/ELKOP-Informacja-dla-Akcjonariuszy-2211319.html
M. Patrowicz rozpoczyna czarowanie papierami, z ręki do ręki czary mary i będzie 3;)
Schemat działania pana M.P. :
M.P. ---sprzedaje pakiet poza rynkiem---> Fogut Holdings Limited---odsprzedaje również pakiet poza rynkiem--> osoba trzecia --sprzedaje pakiet na rynku akcji ---> łańcuch pokarmowy zamyka się na M.P.
Jeżeli dobrze rozumuje to taki pakiet ponownie przepuszczony przez rynek akcji powinien ruszyć kurs akcji w górę ! Patrowicz parę miesięcy temu przeprowadził rzekomo manipulacje akcjami Izolacji Jarocin i dzięki informacji, że Patrowicz miał przekroczyć 5 % udziału, pewna osoba zarobiła 360tys zł
link do artykułu z przed paru miesięcy :
http://biznes.onet.pl/prokuratura-sprawdza-inwestycje-mariusza-patrowicz,18726,3194482,1,prasa-detal
z tego co wiem to zeszło dzisiaj około 500k szt papiera, osobiście całego sypania nie obserwowałem ale wierze, że tyle mogło być, jutro jeżeli coś jeszcze sypną, bedzie to znikoma ilość, a zamknięcie na plusie ! :))