• IZOLACJA to kiedy ten wystrzal?? Autor: ~zz [194.11.24.*]
    zawsze to bylo x3, wiec teraz wypadaloby do jakichs 6zl pociagnac, tylko kiedy, bo juz z tydzien blokuje sobie kase pod ustawione zlecenia, a mam ochote dokupic jeszcze troche taurona. Dajcie jakis czytelny sygnal !!!!
  • Re: IZOLACJA to kiedy ten wystrzal?? Autor: jerrylv [80.53.148.*]
    Uważam, że wystrzał może nastąpić w najbliższych 3 dnia, jak tylko wskaźnik ROC przetnie się z linią signal ! Czwartek powinien jeszcze być spokojny, na piątek obstawiam wystrzał. Oczywiście jeżeli wszystko pójdzie tak jak do tej pory !!!
  • Re: IZOLACJA to kiedy ten wystrzal?? Autor: ~zz [194.11.24.*]
    prawde mowiac niewiele mowia mi te wskazniki, kieruje sie inna zasada... rosnie to kupuje... a tu czuc nosem solidne wybicie, ale nie mam jeszcze papierow, poustawialem zlecenia K na kilku poziomach :). Ostatnie dni zauwazylem ze to proba zrobienia mini spodka. ale jakos nie wychodzi bo popyt za duzy :) OK przyblokuje kaske jeszcze te pare dni. Pozdrawiam PS: masz juz akcje czy czekasz z zakupem?
    przez ostatnie pare dni systematycznie dokupuje, szczerze mówiąc mam już tego troche i chciałbym powoli sprzedawać z odpowiednim zyskiem :)

odnośnie wskaźników to polecam na początek małą encyklopedie techniczną http://www.wdsoftware.com/pl/encyklopedia-at/roc.html

pozdrawiam i życzę powodzenia
    ja wlasnie chce uniknac tego kiszenia papierow, pierwszy zakup ustawilem wysoko, bo powyzej ostatnich szczytow, wyzej jeszcze jeden, z tego trzeciego to chyba zrezygnuje... bo gotowka "na już" potrzebna :) A przy okazji przyjrzyj sie netii... tu za pare lat moze byc bardzo wysoko
    z kresek wychodzi, ze we wtorek, srode cos powinno sie tu wydarzyc, w poniedzialek przydaloby sie nizsze zamkniecie, najlepiej w okolicach 1,85. Wiec czekam jeszcze 3 sesje... nie bedzie wybicia... cofam zlecenia... nie mam tyle cierpliwosci :)
  • Re: Ciekawe kto kupił??? Autor: robi7l [88.199.82.*]
    jw
  • Re: Ciekawe kto kupił??? Autor: jerrylv [80.53.148.*]
    Ciekawe kto i ciekawe za ile ???
    Jakie nastawienie przed jutrzejszą sesją ? Moim skromnym zdaniem jutro ostatecznie się okaże czy będziemy szybować przez najbliższe dni czy może jakieś nowe minima zaliczymy w co wątpię. Jednak na giełdzie wszystko się może zdarzyć........ Najbardziej mnie martwią niskie obroty, jakieś małe zainteresowanie, ciekawe jak szybko się wszyscy zlecą, a może już są zapakowani po uszy w akcje IZY ?? ;))

• Re: Ciekawe kto kupił??? Autor: ~boruc [95.40.130.*]
    tak ,są zapakowani po ostatnim wystrzale i tylko czekają z palcem na enterze :)
  • Re: Ciekawe kto kupił??? Autor: ~Robi [88.199.82.*]
    Nie wygląda to źle ale nie będę zapeszał
  • Re: Ciekawe kto kupił??? Autor: ~zz [194.11.24.*]
    po co podbijacie w koncowce... najpierw musi zjechac do nizszego poziomu... troche tam postac... poudawac calkowity marazm... i dopiero wtedy jest dobry moment
  • Re: Ciekawe kto kupił??? Autor: jerrylv [80.53.148.*]
    raczej wątpie w to, że zjedziemy na niższy poziom..... poniżej 1,90 nie da rady zejść, wczoraj już było ciężko zejść poniżej 1,95..... w takiej sytuacji zostaje nam już tylko góra ! maxymalny zasięg to 3,02 zł :))
  • Re: Ciekawe kto kupił??? Autor: ~beert [78.88.147.*]
    jakoś czarno to widze te 3 z przodu
  • Re: Ciekawe co mają na celu te roszady ??? Autor: jerrylv [80.53.148.*]
    Zastanawiające jest, że Fogut Holdings Limited wykonał ten sam ruch w przypadku akcji Izolacji i Elkopu. Oczywiście głównym prowokatorem w obu transakcjach jest Mariusz Patrowicz ! Ciekaw jestem co z tego wyniknie i kto ostatecznie nabył te akcje !

Link do ELKOP :
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/ELKOP-Informacja-dla-Akcjonariuszy-2212120.html
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/ELKOP-Informacja-dla-Akcjonariuszy-2211319.html
  • Re: Ciekawe co mają na celu te roszady ??? Autor: ~RAWY [87.206.57.*]
    3 zeta za dwa tydodnie, zobaczycie !!!!!
  • Re: Ciekawe co mają na celu te roszady ??? Autor: jerrylv [80.53.148.*]
    M. Patrowicz rozpoczyna czarowanie papierami, z ręki do ręki czary mary i będzie 3;)

Schemat działania pana M.P. :

M.P. ---sprzedaje pakiet poza rynkiem---> Fogut Holdings Limited---odsprzedaje również pakiet poza rynkiem--> osoba trzecia --sprzedaje pakiet na rynku akcji ---> łańcuch pokarmowy zamyka się na M.P.

Jeżeli dobrze rozumuje to taki pakiet ponownie przepuszczony przez rynek akcji powinien ruszyć kurs akcji w górę ! Patrowicz parę miesięcy temu przeprowadził rzekomo manipulacje akcjami Izolacji Jarocin i dzięki informacji, że Patrowicz miał przekroczyć 5 % udziału, pewna osoba zarobiła 360tys zł

link do artykułu z przed paru miesięcy :
    http://biznes.onet.pl/prokuratura-sprawdza-inwestycje-mariusza-patrowicz,18726,3194482,1,prasa-detal
  • Re: IZOLACJA to kiedy ten wystrzal?? Autor: ~berr [78.88.147.*]
    no i macie ten wystrzał ale w odwrotną strone
    o to wlasnie chodzilo, nadal nie kupilem, zmienilem tylko zlecenia K na nizszy poziom, jutro pewnie testowanie 1,70 :))))
    z tego co wiem to zeszło dzisiaj około 500k szt papiera, osobiście całego sypania nie obserwowałem ale wierze, że tyle mogło być, jutro jeżeli coś jeszcze sypną, bedzie to znikoma ilość, a zamknięcie na plusie ! :))
  • Re: IZOLACJA to kiedy ten wystrzal?? Autor: ~Chrono_M [212.244.23.*]
    Jazda Już tuż tuż tak myślę
[x]
IZOLACJA -1,27% 3,90 2025-12-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.