dni coraz mniej, będzie coraz większa nerwówka, z akcjami siedzieć strach, a bez akcji jeszcze gorzej, zasięg spadków to ok 1,80-1,90 zł, natomiast w przypadku jakichś pozytywnych sygnałów widzę tu 2,5-3,0 zł w pierwszym etapie
przeciez golym okiem widac ze przy 2zł robi sie popyt i zbieranko, do walnego sporo sie tu jeszcze moze dziac, ale po walnym zwlaszcza w jesli beda niespodzianki tak jak w karenie to bedzie dopiero strzal :)
jakoś sypnęli dzisiaj dwa razy po 2 zł i popyt się szybko odbudował, według mnie ostrożna akumulacja trwa i po małym odpoczynku oczekiwać należy powrotu wzrostów, tu zabawa się dopiero zaczyna, najważniejsze przed nami
powiem ze jestem mile zaskoczony. oddalem dzis troche pakietu po 2,11 jak zaczelo spadac liczac na glebsza korekte ale widac ze za bardzo nie chcialo spadac. no nic zobaczymy co dalej powodzenia
Ja wyskoczyłem dziś przy 2,07. Też spodziewałem się głębszej korekty. Papier miałem od 1,17. Teraz czekam co przyniesie nowy dzień. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych.
nie ma to jak jakis debil - ktory zdawkowymi komentarzami probuje zastraszac innych - jest dobrze skoro pojawia sie co raz wiecej takich wypowiedzi.
ja jestem zaladowany po 1,47 sredniowiec nie malo obchodzi czy ktos jeszcze bedzie pakowal po 2 zeta czy po 5 jego sprawa - najfajniejsi sa jednak tacy co sie martwia o innych kase... i graja dobrych wojków...
opor przy okolicy 2 zeta widoczny dla wszystkich. przed walnym jeszcz ebedzie podbitka - co na walnym - mam nadzieje ze zarzad od nowego inwestora. jak widac byle info podnioslo nas o 20 % korekta z tego 4% - wiec zdaje sie wiecej osob wierzyc w uklad niz w upadlosc.
Jezeli info tak slabe podnosi kurs o 20 proc. to info powazne ... lecimy w kosmos.
wczoraj mogli bez wiekszego obracania pchnąc 300k na dogrywce i nie zrobili tego ,moj wniosek jest taki ze na K ustawiło sie za duzo leszcza,inaczej oddali by papier