I do posiadaczy również:) Jeżeli Polrest rośnie, mimo że prezes wyraźnie mówi o braku inwestora, to dlaczego Techmex ma spadać, jeśli jest jakaś nadzieja jest na inwestora? A jeśli ta nadzieja się urzeczywistni to popatrzcie na kurs Monnari czy Pronoxa...
Prezio polrestu to się wypowiedział jak już spadło. Pronox nie może się otworzyć, ale może być wyskokowo wysoko. Monnari trzymam. Może do końca miesiąca dycha będzie? Być może. Otwierają nowy sklep, plotki głoszą, że upadłości żadnej nie ma, zaś ma być nowa RN. Aaaale nie słyszeliście tego.
Jak jutro techmex będzie rósł ok. 10 to kupuje i stawiam SL, bo to jeszcze może sporo pociągnąć.
myślę, ze otworzy się wysoko, ale ważniejsze do ilu dojdzie, a należy pamiętać, ze zbliżają się kluczowe rozstrzygnięcia dla spółki i patrząc na inne nie chce mi się wierzyć, że tak to się zakończy, przed ogłoszeniem upadłości wartość księgowa akcji to było ponad 15 zł (w tym założone rezerwy 30 mln zł na należności - tj 3 zł na akcje) czyli realnie ok. 18 zł , od tej pory nie nalicza się ani odsetek, a wynagrodzenia pracowników płacone były z FGŚP, dlatego myślę, ze obecnie to może być ok 12-14 zł, dlatego 5 zł jest jak najbardziej realne
witam. tutaj wyjaśni się bardzo szybko a ta upadłośc to jakaś ściema ,zrobią emisje i wyjda na prostą a akcje bedą kupować chętnie co można zobaczyć po jednej godzinie handlu w dniu dzisiejszym .pozdrawiam.