• pytanko Autor: ~krogulec [82.177.172.*]
    jedno mnie dziwi jaki jest sens zbijania akcji do 7.27 i kto to robił. Zarząd alchemii skupił swoje 9tys. po 7.45 i zaprzestał skupowania. Ten co kupował a było tego z 200 tys. no to może miał interes bo tanio kupił/ sam dokupiłem 500 szt po 7.28/ ale takich jak ja z drobnych akcjonariuszy było mało- to kto kupował. Ale co za cymbał sprzedawał i jaki miał cel. Więcej niż pewne/ ręku uciąć bym nie dam/ sprzedawał skotan a ktoś z osób blisko powiązanych z alchemią skupował. Co o tym sądzicie. O sposobie jak nas karkoś potraktował nie będę się wypowiadał bo szkoda słów.
  • Re: pytanko Autor: ~wega [82.177.172.*]
    A mi się wydaje, ze zarząd alchemii nie wiedział że tak nisko będzie kurs alchemii bo z powodzeniem skupiłby je po 7.27 - 7.30 a nie po średniej 7.45. Czyżby między nimi nie było informacji, aż trudno w to uwierzyć.
  • Re: pytanko Autor: ~Posiadacz [83.6.22.*]
    Posiadam 6900szt tego papieru i mowie szczerze. zły jestem że nie sprzedalem tego po 8.00 a już trzymałem kilka razy palec na enterze, ale zachłani tracą. To co się dzieje tutaj na tym papierku to według mnie wszystko pod kontrolką - nie po to skotan wyszedł poniżej 5 %. Wzrosty tu będą i to dobre tylko nie znamy dnia i godziny
[x]
ALCHEMIA -0,83% 4,76 2019-05-30 12:13:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.