Po tym jak jeszcze 16 sierpnia usilnie namawiałem na zakupy nicolasgames (moja rek 18 gr jak najbardziej sie sprawdziła)
teraz namawiam bo warto zdejmować akcyjki VISION !!!
moja rekekomendacja na tym papierku to minimum 16 groszków czyli w zasięgu jest 100%
każdy ma swój rozum ale łatwo zauważyć analogie i tu moze byc podobna jazda jak na nicolasgames
nawet gdyby to była jedyna spółka na giełdzie, to nie dam grosza na ten szmelc. Niby "pod co " te zakupy ?? Pod spekułę? Ale na tym forum jest mowa o znacznie szczytniejszych powodach.
rozumiem, ze siedzisz i ślipisz się w komputer i piszesz przez 24h na forum tylko po to aby przestrzec ludzi przed zakupem akcji Vision.buhahahahhah.....dawno sie tak nie usmiałem. Musisz chłopie miec bardzo duzo czasu, lepiej kup sobie psa to przynajmniej bedziesz mogl na dwór wychodzic...bhahahahhpozdrawiam Visionerow
tekst dorównujący poziomem do ceny spółki - sorry - nibyspółki. Ja mam takie zajęcie, że siedzę przy sprzęcie 24 h na dobę. Gdyby marysia rysia kunicka też była tak pracowita, a przy tym raczyła kogoś zatrudnić prócz sekretarki na weekendy, to byłaby szansa na dobry uczynek wobec takiego naiwnego Marco. Niestety, marysia rysia kunicka siada do kompa tylko wtedy, gdy postanowi wykiprować w ciemny polski tłum giełdowy bezwartościowy szmelc. To kiedy objęcie udziałów w Magma Films, zgodnie z celem zeszłorocznej emisji z prawem poboru?
O! jeszcze jeden skompromitowany leszcz bagienny pyskuje :)) Marysia rysia kunicka zasypie was zgrilowane leszczyki swoim szmelcem. Stawiajcie na poziomie 4, 3, 2, 1 - marysia rysia kunicka nie mając lepszego arkusza zleceń wysypie wam szmelc na samym dnie - ktoś musi być ostatni w tym łańcuchu pokarmowym - polski leszcz zjedzony.
Z czego się człowieku cieszysz. Z tego że od 3 lat spółka leci na ryj?
Ci którzy to widzą to naganiacze, a siebie nazywasz wytrawnym inwestorem?
Ile zarobiłeś na Viżyn śmiechu warty człowieczku?
Jakim intelektem muszą wykazać się Ci którzy od ciebie te akcje kupią? Chyba sporo niższym od ciebie - a niewielu już takich zostało.
Śmiechu warte gadanie. A od kiedy jesteś taki hojny ? Vision od debiutu pikuje sromotnie i zarył oglebę, marysia rysia kunicka w tym czasie pokazuje polskiemu leszczowi pełne uzębienie w uśmiechu żeniąc raz po raz melony akcji, a leszcz bagienny uznaje to za dobry "zapalnik". Ile masz lat szkoły? 16 samej podstawówki ?
W latach szkoły będzie to 18 i mgr inż.
powody do wzrostów są chociażby spekulacyjne dlatego widzę tu analogie do Nicolas Games przy odpowiednim zaangazowaniu damy rade odbic sie od dna a pamiętaj im dłuzsza konsola tym wyższe wybicie