jak w tytule kupiłem po 11,10 kilka sesji temu mam jeszcze troche kasy, czekać czy dokupić już teraz myśle że do końca roku troche da zarobić cersanit.jak myślicie?
Słowa krytyki Certy są uzasadnione tylko jednym.Kupił po 15 ma już 30 procentową stratę i do końca września będzie miał 50 procentową czego się obowia zamiast sprzedać i odrobić straty na innych akcjach,a te odkupić za miesiąc kiedy będę na dnie i zaczną wchodzić w trend wzrostowy.
Analizowałem wiele spółek na różnych rynkach.Moja teoria sprawdziła się w 70 procentach.Nie ja tą teorie tworzyłem.Ale jak sam piszesz zawsze są odstępstwa od reguły.
To jak tak samo jak za akcjami Tauronu po udanym debiucie PZU przyszedł czas nie udany debiut Tauronu.Przy emisji nowego papieru tym razem będzie w dół do końca procesu serii nowej emisji.
Teraz wszyscy jeszcze będą czekać aż zaczną sprzedawać serię nowej emisji ceny będą spadać lekko do tego czasu.Kiedy pojawią się nowe papiery w sprzedaży ceny cały czas będą spadać dopiero jak zostaną wykupione nowe papiery i pojawią się rekomendacje popyt wprowadzi cenę w trend wzrostowy.