prezes podobno jeszcze jexdzi porsche to moze nie jest tak zle, jakby wygladalo... mi sie wydaje ze ktos z branzy ich przejmie, maja nowe lokale, gotowe podobno do otwarcia, w zakopcu w parku wodnym tez jakies, zabraklo im tylko gotowki, to powinno sie krecic, na pewno ktos sie zainteresuje... nie pekaj, na zleceniach sprzedazy jest pusto...
Ja wiem, że to dziwnie zabrzmi... Ale jak już zaczyna się gadanie o samochodach to lepiej spadać. Inwestora nie ma, nie wiem jak z dofinansowaniem z UE, ale ja i tak dziś sprzedałem gorącego kartofla za 1,1. Jeśli otworzą jutro Pronoxa to może wejdę małym pakietem, dziś od 0,9 sprzedałem za 1,18. Aaale polresta to już raczej koniec spekulacji sie zaczyna. Teraz będzie +10% i -20% i tak przez kilka dni aż się grubi wysypią. Niestety, ale kto zdążył za 0,8 i sprzedał teraz, może mówić o sukcesie ;)
6mln akcji... przeciez z tą spółką można zrobic co sie chce... przykład beef san...zupełna zmiana branży, od konserw do kredytów.... takie obroty i skup nie są dziełem przypadku