polski leszcz stracił nadzieję po ostatnim zgrilowaniu go 2.000.000 szmelcowej podpałki. ale to co napisałeś jest prawdą, z małym szczegółem: ten tekst należało podpisać: marysia rysia kunicka.Ps. Ja tam czekam na objęcie udziałów w Magma Films - zgodnie z celem zeszłorocznej emisji z prawem poboru :))) o czym polski leszcz już nie pamięta, albo nigdy nie wiedział :)))
dzis jak nie zapomne to na sam koniec tez wezme 1 sztuke tego gniota
zebyscie chlopaki utrzymali poziom i nie spadli 14-15 procent
:D
nie wstyd wam ze macie takiego gniota ?
coraz wiecej wpisow, 'rekomendacji' od 16latkow sie pojawia
nie ma sie czemu dziwic, bo jak sie tu wdepnie to zeby nie stracic i wyjsc na swoje to trzeba chyba tak z 2-3 tygodnie obgryzac paznokcie i modlic sie zeby ktos odkupil tego gniota
a jak sie juz pozbedziecie to mozna ochoczo skoczyc na inne spoleczki i wyrwac to samo w ciagu tygodnia, a ci co stoja na sprzedaz po 8 - bo kupili po 7 to krzyzyk im na droge
:D
zmiencie konie 'wyscigowe' poki jeszcze mozecie
bo pozniej bedzie trzeba po 6 oddac ...
visionerowie:) kiedy wasze 5 minut ? bo marysia kunicka niedawno swoje miała upłynniając 2 bańki szmelcu. No i co z produkcją, wziął już toś tę robotę, bo czasu coraz mniej? A w końcu co z nabywaniem przez visiona udziałów Magma Films za pieniądze z zeszłorocznej emisji - czy w tym zakresie również marysia kunicka pokazała wam pełne uzębienie ?? czy to może "procedury międzynarodowe" są tak rozwlekłe- jak sugerował pewien zamulony kris zwis mary popis.
jeśli kiedyś bez wyników czysto spekulacyjnie kosztował ponad 2 zł to z dobrymi wynikami będzie kiedyś kosztował zncznie więcej, jak dla mnie to "kiedyś" przy takiej stopie zwrotu może nastąpić nawet za 5 lat
kosztował, bo "pomroczność jasna" ogarnęła naiwnych na debiucie, którzy rozumowali najwyraźniej jak taki 3D, a do tego "portfolio" firmy do dziś błyszczy na stronach informujących o działalności spółki np. produkcja programów telewizyjnych, produkcja gier wideo, wirtualny aktor i inne. Podobnie z zeszłoroczną emisją z prawem poboru - cel: nabycie udziałów w Magma Films. Czas pokazuje na jaki blef poszedł polski leszcz bagienny - tylko marysia rysia kunicka błyszczy w jego kierunku pełnym uzębieniem :))
jakby co to mozesz wziasc wszystko po 7 groszy aktualnie i zapakowax sie pod korek
albo inaczej ubrac w cieple ubranko na zime, przeciez idzie zima ...
846.000 sprzeda po 7 i co ?
nie ma chetnych na taka promocje ?
nie, to po prostu nie ma pieniedzy zeby to kupic, bo wszyscy juz zakupili i czekaja na konia pociagowego, ale ...
dyszel juz dawno sie urwal
wlasciciele o to zadbali
"kolejna" produkcja, o rany, człeku, czy ci rozum odjęło?jeszcze żadnej nie było i na nic się nie zanosi. gdyby ci z KNF mieli co nie co rozumu, to ten vision mógłby być co najwyżej na parkiecie w Albanii.
jak na mój nos, to marysia kunicka rozumie, że w tym roku nici z roboty nad produkcją i robi polskiemu lesczowi przedświąteczny prezent z baloników ( część oczywiście jest ukryta )