• wlazłem 3,92 Autor: ~totylkoja [*]
    Witam wszystkich, wskoczyłem w Wasze ampli po 3,92, według "czasnazysk" można będzie tutaj całkiem sporo zarobić :) Powodzenia
  • Re: wlazłem 3,92 Autor: ~INWESTOR [217.113.145.*]
    a dlaczego nie po 2,70 strach ma duże oczy co
  • Re: wlazłem 3,92 Autor: ~totylkoja [*]
    Cały kapitał miałem na Borku, nadszedł czas pożegnania i przesiadłem się na ampli (nie całym kapitałem). Po cichu liczę, że Ampli "podskoczy" jak Borek, a Borek przyniósł mi duży zysk.
  • Re: wlazłem 3,92 Autor: ~Hektor [91.145.179.*]
    Czyżby szykował sie kolejny atak ?
    Patrząc na ustawienie zleceń tak wyglada.
  • Re: wlazłem 3,92 Autor: ~miron [93.105.218.*]
    czas na zysk to tu będzie w listopadzie.
  • Re: wlazłem 3,92 Autor: ~totylkoja [83.2.160.*]
    a do listopada bliziutko :]
  • Re: wlazłem 3,92 Autor: ~Magdalena [178.219.24.*]
    Witam szanowne grono
    tak czytam te informacje na bankierze na temat ampli i chciałam zapytać, co takiego się ma wydarzyć w listopadzie, że co poniektórzy sa święcie przekonani co do wzrostu kursu, znacznego wzrostu kursu
    prosze też by ktos o ile chce to niech z sensem odpowie ;)
    dobrej nocy zycze
  • Re: wlazłem 3,92 Autor: ~totylkoja [*]
    Jak ktoś cokolwiek wie... to i tak nic nie powie :) prawo rynku. Zasada prosta, dobre info trzymaj dla siebie, nie dobre pisz... na ogólnym forum niech się sępy biją :] Kurs w górę, później w dół i tak się giełda kręci - jedni zyskują, drudzy tracą. Powodzenia
    (jak kogoś obraziłem - przepraszam)
  • Re: wlazłem 3,92 Autor: ~miron [93.105.218.*]
    15 listopada są wyniki. Ampli zawsze trzeci kwartał ma lepszy, a półrocze było zaje.ste. Więc wszystko wskazuje na to, że będzie dobrze. Ja w każdym razie sprzedam pod koniec listopada, mam nadzieję, że z zyskiem, chyba że wcześniej będą spekulacyjne widły.
[x]
AMPLI 4,55% 1,15 2026-05-29 15:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.