• Przeanalizowałem tego waszego gniota i powiem wam że będzie rósł Autor: ~węszyciel okazji [95.41.24.*]
    Nie mam akcji, bo sprzedałem ostatnio z małym zyskiem, ale nawet jak ogłoszą opcję call to tylko po to żeby sobie długi zniwelować i free float powiększyć,a te akcje co mają już zebrane to będą dystrybuować ale nie w tym roku i nie na takich poziomach, petrol to już nie będzie moim zdaniem dobra spółka dla spekuły a raczej dla długoterminowców, możliwe że liczba akcji za długi będzie służyła do mocniejszej korekty lub zebrania od was i wtedy może być już tylko up, nie wierzę żeby pan R.K. przed nadchodzącą hossą zniechęcał do siebie inwestorów, a 12 to moim zdaniem jest cena minimalna, za dużo pakietów latało w czasie jak stał na tuzinie, czasami duzi robią straty na rachunkach przed zbliżającym się rokiem właśnie na minimalnych poziomach, takie coś kiedyś widziałem na MCI jak chodził po 2,2, a parę miesięcy później poleciał 100% w górę co nie znaczy że petrol też tak poleci.Będzie rosło moim zdaniem i życzę powodzenia.

ps, W poniedziałek wam podam najlepszy następny typ do inwestowania, ponar ustrzeliłem więc i może w tym tygodniu mi się uda podać wam dobrą okazje na tacy do obserwacji i jeśli przeanalizujecie to i zainwestujecie według swojego uznania.
    pozdro

• Re: Przeanalizowałem tego waszego gniota i powiem wam że będzie rósł Autor: gozdziumaster [82.21.6.*]
    no ponar ladnie wyweszyles. chyba potrojne widly mial jak pamietam
  • Re: Przeanalizowałem tego waszego gniota i powiem wam że będzie rósł Autor: ~devald [89.79.68.*]
    tu 24 zł to nie będzie przesadą - więc 100% do zrobienia
    a jak podadzą jakieś inf. krzepiące z pola ... to ci co weszli teraz zrobią deal życia
  • Re: Przeanalizowałem tego waszego gniota i powiem wam że będzie rósł Autor: ~ms [87.207.127.*]
    póki co wyniki świetne za półrocze a nikt na ten temat się nawet nie zająknał . Ponar wniki lekko poprawił , choć zadłużenie mu wzrosło a kapitały spadły . Stratę też pokażał netto a urósł , jak piszecie trzy widły zaliczył. Natomiast petrol nie dość że przychody podwoił to koszty mu znacząco spadły . Kapitały własne do góry, zadłuzenie z tego co pamiętam spadło (płynność poprawili). Stratę netto wykazał ale znacznie nmniejsza niż była. Jeśli te tendencje się utrzymają to zyski bedzie miał duze. A mimo to jeszcze wystrzału do góry nie zaliczył . Jeśli zacznie rosnąć to bedzie to duży wzrost. Dlatego warto trzymać akcje.
  • długi chłopie długi! kolejny kryzys i tej spółi nie ma Autor: ~glina [78.30.96.*]
    w ciąu 2 lat jakiś minicredit crunch się trafi. do tego czasu niczego nie wykopią ani nie wywiercą
  • Re: Przeanalizowałem tego waszego gniota i powiem wam że będzie rósł Autor: ~poker [91.94.68.*]
    Jedno pytanie - przed zblizajaca sie hossa???? a to jakich poziomow ty widzisz w -20???? do poziomow z 2007??? jaka analiza sie kierujesz?
  • Re: Przeanalizowałem tego waszego gniota i powiem wam że będzie rósł Autor: ~poker [91.94.68.*]
    po rozliczeniu kontraktow lecimy na pysk razem z petrolem, on sobie wybije na 20 zl w przyszlym roku . teraz wiac.
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.