a miałem wybór miedzy moimi targetami sanwilem jak był po 66gr, sygniti, kopex, bomi, permedia,capital,ponar wszystkie odbiły się od dna a proprzejm dalej tonie, powoli żałuje że kupiłem ta spółkę mini hossa na giełdzie a co będzie jak się skończy ?
ja akurat podkupuje dobre spolki.ktore sa nisko i gdzie sa poklady pesymizmu-patrzac na wykres-rzeczywiscie mozna dostas palpitacji serca.zrobisz jak uwazasz-ale radzilbym tobie zostawic p.w portfelu-my-drobne zuczki mozemy wytrzymac-ale jak sie czuja duze fundy tu uwalone.przypomne-ostatnia emisja po 35 zl/objeta/.male zadluzenie.cwk o.6 .20 mln zl w kasie plus bank ziemi.akcji malo-drukarni nie bylo.za pozno na sprzedaz -to jest cena do kupna.ostatnio duza umowa-ponad 25 mln netto-kurs nie drgnal-ale to sie niebawem skonczy/pozdro
projprzem sprzedal nierentowny zaklad w chojnicach i wykaze zysk na transakcji.zredukowal ludzi o polowe-teraz 450 pracownikow-restrukturyzacja trwa w najlepsze-efekty beda juz widoczne od 2011.3kw-jeszcze maly minus a 4 kw.-juz naplusie.tak mowi prezes chylinski.ponadto-cala para ma isc w systemy przeladunkowe-ktore pieknie rosna-a ozywienie w niemczech trwa plus dzialanosvc dewelpoerska ma byc ujeta.szkoda ze nie mam za co dobrac-super cena-ale pakiecik juz skubnolem-zapomniana perelka i ulica jeszcze tego nie widzi-pozdro
bede obserwowal, ale ewentualny zakup odloze do czasu az zobacze ze fundy cos robia z kursem, jak narazie nie widzialem tam zadnych wymian pakietow. Jezeli dane na stooqu sa wiarygodne to siedzi tam 5 mocnych funduszy i co zapomnieli o tej spolce?
nie zapomnieli bo sa nawzajem uwaleni i boja sie cokolwiek ruszyc-bo tu kruchy lod-w plynnosci-to jest szansa dla nas drobnych-nie sadzilem ze dostane projprzem po 11.6-od kilku lat na niego patrzylem-ale byl za drogi-a teraz tak tanio daja-najgorsze ma za soba-ostro tna koszty-a chylinski zapowiada dodatkowo-nowe kontrakty w budownictwie przemyslowym i z deweloperki.a nie mowie co bedzie jak grubasy takie jak polimex czy pbg-zwietrza okazje i beda chcialy prezejac projprzem-gdy ma klopoty
prezes chylinki ujawnil ze projprzem cala para uderzy w systemy przeladunkowe-ktore maja byc najwazniejsze.trudno w to uwierzyc ale ich produkcja ma sie podwajac co roku-jak oni chca to zrobic.fakt ze sa w nich specjalistami i maja wyrobiona marke-a w niemczech trwa ozywienie.obecna cena to nieporozumienie-musze jeszcze koniecznie dobrac-kosztem innych moich spolek.to naprade promocja i niedlugo potrwa