fakt żadnych komentarzy ale to chyba dobrze! spółka rośnie powoli a nie 20% na jednej sesji. może już się wyleszczyła... teraz przy ładnych obrotach pokonała 10zeta i czekamy na rozwój wydarzeń. Jeszcze gdyby przypadkiem wygrała bój o Ozgraf to może być bardzo kolorowo (w sensie zielono)
jeszcze w lesie :)
a tak na poważnie to myślę że jeżeli na szerokim będzie dobrze to i tu powinien być atak na historyczne szczyty :)
trzymać mocno nie oddawać jak spadnie w okolice 9 i poniżej ja dobieram :)
Dzieki Niko!
Miałem wyjść przy 10! ale zmieniłem plany i wyjdę przy 20!!
Jak widze spółke;
1.Prezes dokupił właśnie 3 000 ! dobre i to ale lepiej byłoby 30 000!
2. Ozgraf jest po dd więc zaczeły się negocjacje -przewiduje koniec w połowie grudnia!
3.Moska mam ndzieję ostatniego słowa nie powiedział! ma ponad 5% i pewnie zwiększy !!
4. 22 10 NWZ Muzy! mając 38,5 % głosów mają 2 miejsca w RN na 5 a może powalczą o więcej ! Propozycje uchwał na rn uważam za rozsądne ;połaczenie z Wilgą i likwidacje lub połaczenie spółek córek oraz pocięcie kosztów np. członków rady!
Powiem ci szczerze ! stawiałem na to ,że Muzycy broniąc się zaatakują Kompap i będzie wezwanie ! w pewnym momencie jak by dali 12 zł to mogli by kupić 33% i ..komp przeją by muzy a oni kompa! a wydali by tylko troche więcej ..niż wteedy gdy kupowali muzę po 19 90!!!
Coś się dzisiaj dzieję ....
powodzenia!
KOMPAP SA nabycie akcji przez prezesa zarządu
KOMPAP SA nabycie akcji przez prezesa zarządu
12.10. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 24/2010
Spółka PPH KOMPAP SA informuje, że w dniu 12 października 2010 r. otrzymała zawiadomienie,
w trybie art. 160 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi, od
Pana Waldemara Lipka - Prezesa Zarządu Spółki, że w dniach 07.10.2010r. - 11.10.2010r. za
pośrednictwem Millenium Dom Maklerski SA POK Gdańsk nabył łącznie 3.000 akcji Spółki PPH
KOMPAP SA w Kwidzynie, w cenie od 8,50 zł do 8,80 zł za akcję.
Obowiązek przekazania powyższych informacji wynika z faktu, iż Pan Waldemar Lipka pełni w
Spółce PPH KOMPAP SA funkcję Prezesa Zarządu.
Jednocześnie Pan Waldemar Lipka poinformował, że posiada na dzień dzisiejszy 729.183 akcji
PPH KOMPAP S.A., co stanowi 15,58 % w kapitale zakładowym oraz 729.183 głosów, co stanowi
15,58 % w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.
Ponadto poinformował, że Spółka Grand Sp. z o.o. z siedzibą w Sopocie (spółka zależna)
posiada 270.033 akcje PPH KOMPAP S.A., co stanowi 5,77 % w kapitale zakładowym oraz
270.033 głosów, co stanowi 5,77 % w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.
Łącznie Waldemar Lipka i Spółka Grand Sp. z o.o. (spółka zależna) posiadają 999.216 akcji
PPH KOMPAP S.A., co stanowi łącznie 21,35 % w kapitale zakładowym oraz 999.216 głosów, co
stanowi łącznie 21,35 % w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.