• dla nie czytających EBI Autor: ~dangregor [217.98.12.*]
    Sypieodwołany członek... z rady, który posiada/dał 4,5 mln akcji po 0,01 gr, kiedy skończy? pewnie w okolicach 7 gr, ja posiadam akcje po średniej cenie 13 gr więc na pewno dokupie tylko nie wiem jeszcze kiedy
  • Re: dla nie czytających EBI Autor: ~olek [188.146.56.*]
    gdyby tak bylo toma okazje sprzedac 500 tys po 10 gr i czemu nie sprzedaje a pozatym firme ktura przynosi stabilny 1 gr zysku rocznie nie sprzeda nikt za 7 grosz bo drugiej takiej nie znajdzie na gieldzie a i lokata bankowa nie da mu tyle zarobic
  • Re: dla nie czytających EBI Autor: ~And [188.47.27.*]
    Za chwilę to znikinie wszystko do 0,12 ;))))
  • Re: dla nie czytających EBI Autor: ~bbb [95.51.7.*]
    Rezygnacę złożyło dwóch członków RN, jeden w czerwcu drugi w lipcu, mogli sprzedawać wówczas po 15-14 gr.....
    Ktoś umyślnie zbija kurs do dołu żeby skupić na maksa! Widać jakieś info się szykuje o którm wiedzą ci co przy korycie... Opierdzielą za parę tyg po 20-25 gr, zobaczycie!!
  • Re: dla nie czytających EBI Autor: ~dangregor [217.98.12.*]
    to są tylko moje rozważania, choć chciałbym wierzy, że kurs jest zbijany pod skup
    dwóch odwołanych z RN daje 9 mln akcji, co daje do myślenia, dodrukowanie akcji i objęcie za 3-4 mln po cenie załóżmy 0,10 zl spowoduje zejście jak nic do 0,7 i oby na 7 gr zostało...
    hmm, teraz to już chyba zwała ze strony firmy doradczej będzie, mają 15 mln, więc ze 4 sobie lekką ręką pogonią,
    nikt z maluczkich nie wywala po 8 gr - zresztą widać że nie chcą spłoszyć popytu na 8 gr,
    proponuje ustawiać się na 7 gr, wygląda na to że i tak oddadzą
[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.