nie, nie jestem marysia kunicka - dotychczas ona wam żeniła szmelc. Jak uwolnią roczne akcje, to nie wyleziecie spod dna - osiołki. Jeszcze jakieś słowo komentarza :)) ??
właśnie zostało ściągnięte 0.08 i dostawiony milion na 0.09 w tym samym czasie niemalże. Nie podstawiajcie kasy bo marysia kunicka robi sobie przedświąteczny prezent !!
właśnie polski leszcz dostał kolejną lekcję od marysi kunickiej, nie brał po 0.07, to weźmie po 0,08. boki zrywać :)))) ale kabaret !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
każdy widzi to co chce widzieć, jedni widzą że ktoś zgranoł jednym ruchem wszystko po 8 grochów a inni że ktoś sprzedał po osiem a ja widze z tygodnia na tydzień większe obroty
Zazwyczaj nie udzielam się na forum ale już po prostu nie mogę wytrzymać jak czytam kolejny durny komentarz ~444. Co on ma za interes z robienia całej tej szopki? Są ludzie którzy wierzą (ja jestem wśród nich) że w firmie coś się w końcu ruszy, pojawi się ciekawe info i cena pójdzie w górę. Założę się, że gdyby w czasach w których Warren Buffet kupował akcje Coca Coli istniało takie forum to znalazłby się taki ~444 który wyśmiewałby się z tej inwestycji.
Dziękuję Ci za odwalenie kawała dobrej roboty. Dzięki Tobie i Macho kupiłem po 6gr. i sprzedałem po 9. Obecnie odkupiłem po 7 i nie sprzedam poniżej 40.Chcę Wam pogratulować trafności prognozowania 4gr. U mnie akurat taka średnia wyszła. Życzę owocnego naganiania na spadki. pozdr.
byłeś, jesteś , będziesz ................leszczem, któremu marysia kunicka pokazuje pełne uzębienie. Dodaj, jakeś wyliczył te 4 grochy, które średnio ci wyszły - kupowaczu na dołkach i sprzedawaczu na górkach? Bo nie istnieje taka matma, która pozwala to przedstawić - geniuszu matematyczny. A teraz odkupuj po 8 - 9 to sprzedaż po 10 -11 i średnia wyjdzie ci ze 6 groszy pewnie, no nie?