Kris b ,słuchaj Kurnikowy graczu,zbyt dużo wiary masz w moc forumowych grajków i błagam nie mów mi co mam kupować a co nie,stwierdzam tylko niezaprzeczalne fakty ,3 podbitki przy wzroście obrotów daje do myślenia,że warto mieć Ampli kilkanaście tys...A czy jestem leszczem?W porównaniu z kimś na pewno.
drogi kolego rolek-ja tobie nic nie dyktuje co masz kupowac-jesli masz ampli duzo po tych cenach-to b.dobrze.ale moze napisz pol-ibecylom co tu sie trafili-i wklejaja 10zl coc merytorycznie-co sie w spolce dzieje.jej wyniki-jak oceniasz prezesowanie madury.wiem, ze jest wielu inwestorow.co maja rozne spolki-ale z roznych wzledow nie udzialaja sie na forum-ale jak juz wchodzisz na forum to pisz merytorycznie0-a nie jedno zdanie-i rakieta.i kosmosa.co do kurnikowego gracza-to na pewno mam ampli dluzej niz ty-i bron boze nie wklejam rakiet-bo to sie zawsze zle konczy
Myslalem szczerze ze uderzenie bedzie mocniejsze, na razie to nawet nie skubanie, leszcz ma jeszcze duzo papiera, gruby poczeka to widac ze mu sie nie spieszy. Jak pokonamy 4,20 dopiero ruszy z kopyta.
Nawet jeśli jak to nazywasz Leszcz ma papier, to odda wszystko przy 4,5zł i sprawa załatwiona.To jest początek mocnego wybicia i w przyszłym tyg powinniśmy oglądać 5zł
Moim skromnym zdaniem , to nie leszcz miesza . Przeciwnie gruby jeszcze zeruje i dokłada do worka. Przepastny ma ten wór , ale im więcej zbierze tym mniej bedzie akcji w gorących raczkach.
mimo ze jestem fanem tej spolki.ktora przezyla besse calkiem niezle np w 2009-miala zysku prawie 600tys. i wciaz jest na plusie.to jednak przy wigu-20 pow..2500pkt.zachowuje sie relatywnie slabo-raptem-3.8 zl-przy innych hulajacych scierwach.mowie o tych stale trzymajacych akcje-bo ruchy byly gwaltowne w obie strony-i prawie je wylapalem.patrze na wykres i obroty-i ja tu widze dluga akumulacje-papier dawno powinien kosztowac 5 zl-a ze wywali to jestem pewny-wciaz jest niedrogo /pozdro