Może i raj dla spekulantów (napewno).Najgorzej,że ta spółka ma już swojego opiekuna i ona jest zajęta. Pewne grupy na gpw to w drogę sobie nie wchodzą i na nic nie poradzimy.???
Rozczaruję cię lub ucieszę.
1/ przy obecnych poziomach ceny i obrotów to nie jest raj dla spekulantów tylko dla spokojnych fundamentalistów
2/ nie rządzi tu żadna grupa giełdowa. Nad infami panuje Fasing i jego właściciele. Jest legalnie zatrudniony animator to któreś z biur maklerskich. On nie robi nic dla ani przeciw kursowi. Wogóle niewiele robi a niewielką kasę z MOJ S.A. dostaje.
Też patrzę na fundamenty.Dobrze ten oficjalny animator to chyba tylko pilnuje,żeby kurs nie urósł tylko stał w miejscu i nie było obrotów. Przykład: kupiłem wyczysciłem prawą stronę po 2,6. Po dwóch godzinach czekania ustawia po 2,6 albo niżej 2 razy wiecej akcji. Wiem to animator,albo grupa blokująca kurs.Z innym animatorem mam doczynienia na Zetkamie. Moze to samo bm,bo działa identycznie. Chyba na tej polskiej giełdzie to zmowa animatorów ? Na Fasingu i Patentusie też animator,jak uważasz?Jeżeli tak mają działać animatorzy to niech przenoszą naszą giełdę do Frankfurtu am Main -jestem za tym, zobaczymy kto kupi akcje GPW ? (największy pakiet). Naszej rodzimej giełdzie to przyszłości nie wróżę
bardzo to smutne-hossa na rynkach trwa w najlepsze a moj stoi jak wryty.tak widac rynek ocenia dokonania prez.koseckiego.nawet ich nie stac na uchwalenie skupu.po prostu nie maja wstydu-moze dlatego wogole sie nie pokazuja.szkoda jak ta spolka marnuje swoje 5 minut
https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=MOJ
MOJ - najnowsze wiadomości
2010-08-31
07:42 MOJ S.A.: Półroczne jednost. spr. z dział w 2101 r. [ESPI (Emitent)]
fasing idzie bez infa-bedzie za jakis cza b.dobre-moze rusza z biogazowniami lub zdobyli potezny kontrakt w gornictwie.przypominam ze pieniadza z ipo-moja-20 mln zostaly pozyczone fasingowi na rozwoj-i musza byc zwrocone.bardzo nieladnie prezesie bik obiecywal pan niejednokrotnie ze zatroszczy sie o rozwoj moja-a cele emisji nie zostaly zrealizowane a akcjonariusze wlasciwie okradzeni-i prosze nie zwalac winy na besse-juz sie dawno skonczyla-prosze zobaczyc gdzie sa rynki akcji
To jest teatr jednego aktora.Fasing podciągneli,bo ich praktycznie drobni wydymali z akcji po 19,5zł. Zeby utrzymać kontrolę nad kursem to musieli dokupić akcji. Z Mojem nie mają takich kłopotów (zapas akcji jest) Kilku na początku kupiło dzis Moja po 2,6 (międzyinnymi i ja). Szybko przyblokowali tysiącami i pokazali nam miejsce właściwe w szeregu.::::))). Trzeba wujka z milionem to może odpuszczą,