za mojej młodości były takie zabawy rysunkowe - połącz kropki. Same kropki nic nie mówiły, ale jak je się odpowiednio połączyło to wychodził Pankracy. :)
koliber... czytaj uważnie... walnęli się ... prezes kupił po 1,57... wczoraj 1,7 ne było:-)))) dopiero jak wkleiłem linka raczyło się ruszyć... aż sie przestraszyłem... heheh... pozdrawiam :) wpadam rzadziejbo troszkę zajęty naSKT jestem :)
:) co do jutra na SKT mam dziwne przeczucia...
dziś była klasyka...
po silnym wczorajszym... dołowanie.... i odpał na zmaknięcie...
kto miał sprzedać sprzedał... :-)
...do rana zanalizuje i kto wie... duże prawdopodobieństwo, że do papiera wróci... papier zaliczył dziś 3,05... prognozowane wzrosty 3,6+ ..... drzewiej..... dawno temu to po 20% na zamknięciach robił... kto go wie... na spółki tego inwestora nie ma mocnych... nie przewidzisz ... :-)
...albo będziesz krezus albo kilka lat na stracie...:-)
tylko dla graczy z mocną psyche... :-)
jutro, sugerując się światowymi, zapowiada się różowo :))))) czerwono wręcz... ale jeśli nasze i europejskie uwzględniły zachowanie ameryki na zamknięciu, a takie mam wrażenie to sesja nie przyniesie większych rozstrzygnięć... możliwe kilkuprocentowe spadki niektórych walorów :)))
dobra do jutra ;) czas spac a nie dyskutowac o glupotach :))) a kurs bedzie przedni za jakis czas... dobra prognoza :)
a dlaczego? hmmm..... sadownik Ty sie tu najlepiej znasz :))
beefsanka wlasciwie :) Pomogl bys kolezance poczatkujacej i podzielił się informajcą. Nie wiem czy zmiana działalnosci dobrze wpłynie i czy nie spadnie do 1zł kurs ;) Kupiłam za 1,70 i boję się, że stracę :)
do chwili gdy nie sprzedasz poniżej ceny zakupu to nie stracisz
zawsze można uśrednić albo w inny sposób zniwelować ryzyko straty...Jony wie:-)) to się nazywa dyswer... coś tam... coś tam... :-)
co do zmiany działalności, to jedyne co wiem to to, że BEF rozszerzył, a nie zmienił profil działalności...
wszelkie informacje są ogólnie dostępne... jeśli decydowałaś/łeś się na zakup po 1,7, a jesteś tu jakiś czas to chyba widzisz jak papier sie zachowuje...(AT i AF)
jeśli kupujesz i sprzedajesz kierując się tym co przeczytasz na forach... hym... to ....Hubert coś wspominał o jakiejś lokacie:-)
zawsze istnieje ryzyko, pytanie tylko ile jesteśmy w stanie zaryzykować i dokąd nas to zaprowadzi :-)
... a jeśli się zakłada tylko zarobek... no....no...