wczoraj dopiero się zorientowałem, ja głupi, że jak złotówka do euro jest mocna to kurs infinity spada. pewnie tymoch zajmuje krótkie pozycje na forexie i potrzebuje większej płynności i sypie po pare kilo:))ale zapewne jak polska dzisiaj wygra z australia to tręd się odwróci i złoty się osłabi i kurs akcji infinity zacznie wzrastać. na 100% tak będzie.
a tak na marhinesie uczyli matołków jak komunikować się z rynkiem i co? i dupa? nabazgrali 6 zdań niby strategi i cisza na następne 6 miesięcy do raportu za Q3. Zero czegokolwiek, czy strategia będzie realizowana czy nie, czy mają na to kasę czy nie, czy przynieise to jakikolwiek przychód czy nie, czy ta sraka zamierza kiedykolwiek wspomnieć o jakiejkolwiek rentowności innej niż -100% czy nie.
Panowie właściciele i prezesik szczurek mundurek pewnie czytają fora w podłodze i bankierze i popalają zielone dobrodziejstwo żeby mieć lepszy fun:)
oczywiście że nie. ta firma oprócz nazwy nie ma nic, pewnie serwery są leasingowane a mieszkanie (siedziba) wynajmowane więc pozostaje im tylko nazwa. 1 grosz zaakcję to zdecydowanie za dużo. A jeżeli ktoś mówi że w przypadku gdy jedna akcja była by po 1 gr to spółczyne można by wykupić za 350 tpln to ja pytam gdzie się znajdzie ktoś kto wyda na nic 350 tpln
Głupoty piszecie - ta spółka nie jest od produkowania gożdzi, sztychówek czy lampionów :) Jakimajątek posiadał Polsat ? w poczatkowej fazie - wynajmował mieszkanie w bloku,mieszkanie wynajmowało również radio Z i firmu amerykańskie trudniace się internetem zaczynały w garażach.Nie chce mi się pisać dzieciaki :))))))))))))))))))))))))))))))))
Polsat posiadał Solorza
Radio Z - Andrzeja Woyciechowskiego
firmy z garażu np Microsoft - Gatesa z ojcem prawnikiem w 3-cim pokoleniu pracującym od lat dla IBM, który kupiłby ćwierć Seattle zanim Gates zobaczył na oczy komputer
IFY - "kubiki" i "strategie" Strefy Korzyści
nie chce mi się pisać dzieciaki :))))))))))))))))))))))))))))))))))) - w tym się zgadzam
do mbc
kolego ty chyba na serio jesteś albo tymoszenką albo prezesikiem szczurkiem ogórkiem bo cały czas przedstawiasz wydmuche w pryzmacie pozytywnym. kolega powyżej odpowiedział co miały tamte spółki a co ma ta wydmuszka.
pytanie kto z was wsiada do kapsuły i czy zabierać ciepłe rzeczy ..? czy tam w kosmosie jest ciepło czy zimno, jaki strój obowiązuje, no Panowie trochę zejdźcie na ziemie, bo tylko wam kurs w głowie a odlot za chwilę a my spakowani jakoś słabo... na dziadów mamy wyjść przed tymi, których spotkamy - czy jak ? pobudka !!! rzeczy przeprane ??!!