co chwila z szafy wypada trup !!!!!!!!!!! amoniak.....przejęcie....kredyty.........strata........
muszą zmienić przeznaczenie chłodni !!!!!!!!!!! z mrożonek na przechow. zwłok !!!!!!!!!!!!
i nastąpi silne wybicie ........... na 2 zł.........jeżeli PO niezzmniejszy zasiłku ....
jutro MN ma być w TVN biznes..........?????????
temat - jak rolować naiwnych....... i adoptowanie garaży na chłodnie !!!!!!!!!!!!!!
oczywiście na papierze .............bo garaż zawsze pozostanie - budą !!!!!!!!!!!
jak sądzisz czy wydzielenie jago coś zmieni na lepsze?
czy są szanse na przejęcie czy jednak może sprzedaż dla penty?
bankructwo raczej mało jest prawdopodobne ale czy zwiększanie przychodów i pogłębianie straty ma sens?
ja uważam ,ze będzie sprzedaż za rok ,komu ? nie wiem ale uważam ,ze pobuja na spółce i może być z dna pod niebiosa bo to szulernia jak z elkiem ,stormem itd
4 lata temu wpadli w tarapaty !!!!!!!!!!!!............ urodził się pomysł przejęcia ..........jago......
spółki z kłopotami...........zrobili mały remont...........2 przejęcia - szop przerobionych na chłodnie...... rozpieprzyli 30 mln ......z emisji,,,,,,,,,,,,teraz płacą raty - za błonie.........
myśleli że wyjdzie im drugi GANT...............a wyszedł KANT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o jakich ty szopach mowisz przejedz do Krzeszowic to bedziesz widzial prawdziwa chlodnie,anie jakies przerobione garaze czy szopy. Ty czlowieku konfabukujesz, zmyślasz tylko jaki w tymmasz cel
generalnie popieram ciebie, ale małą gafe popełniłeś :) krzeszofice to jedna z 3chłodni spółki matki jago...tej pierwotnej rodzicielki :) a co do jago....ja tam dobieram po trochu... mysle ze 2,5 w tym roku będzie
ja napisalem o Krzeszowicach bo moj przedmowca stwierdzilze zrobili tam remont szopy na chlodnie co jest wierutna bzdurą. W Bieniawie nie byłem,ale z tego cosie orientuję to tam też jest nowoczesna chłodnia.