Ty google coś nerwowy jesteś. Ja też chciałbym, żeby spadł ale jak narazie wszelakie ruchy w dół są na dużo niższym obrocie niż te w górę wiec może być ciężko ale pożyjemy zobaczymy.
naganiaj dalej na spadki baranie, nic ci to nie da. Nie wiem jaki kurs bedzie jutro czy pojutrze ale wiem na pewno ze:
1. na koniec roku tup dobije do 30 zl
2. ty zostaniesz na peronie zastanawiajac sie czemu znowu ci nie wyszlo
znalazlem juz kilka perelek na gpw i to jest kolejna, wtedy przed wzrostami tez byly barany obwieszczajace spadki...zalosne
30 jak najbardziej mozliwe patrząc na wykres 2007/08, ale to oczywiście też zależy od zarządu. Najbliższy cel to okolice 13.5 i nawet jutro jest możliwe mocne wybicie
nie dyskutujcie z takimi baranami jak google-zer merytoryki-nie wie o czym mowi.gdybym takich sluchal cale zycie siedzialbym na obligacjach.tylko ci zarabiaja na gieldzie co znaja watosc spolek i wiedze na ich temat.co do tupa-nie porzebuje tu doradcy-google-bo sam wiem co mam robic
Google być może przesadza ale nie ma też co tak bezkrytycznie patrzeć na TUP. Fakt jest taki, że dzisiejsza sesja była zaskakująco słaba. Ja wiem, że po 20% wzroście należy się korekta ale po takiej końcówce jak w piątek dziś takiej czarnej świeczki nie powinno być. Kolejny fakt jest taki, że jutro przy spadającym rynku będzie dalszy zjazd i bez jakiegokolwiek infa (nawet neutralnego) ale przypominającego o tym, że TUP żyje i coś robi np. z Siewierzem czy Bydgoszczą, napewno nie pójdzie w górę. Podsumowując bez infa jutrzejsza sesja będzie bardzo trudna, bo nawet jeżeli ktoś kupuje to będzie chciał przy sprzyjających warunkach zrobić sobie wycieczkę po stop-lossy więc google może mieć jutro znowu satysfakcję.
widzialem dzisiaj fix-20 gr.roznicymiedzy k i s.a w koncowce brali z prawej-ale takie sa uroki malej pynnosci-w bessie jest przeklenstwem a w hossie daje nieprzecietne zyski-oczywiscie mowie o zdrowych,spolkach z fundamentami.do takich zaliczam tez tup