• CO TU SIĘ NAROBIŁO WIDEŁKI NR 1 Autor: ~DZIK12 [85.14.73.*]
    CZY JEST SZANSA NA KURSIK 5ZŁ
  • Re: CO TU SIĘ NAROBIŁO WIDEŁKI NR 1 Autor: ~Hektor [91.145.179.*]
    Na razie 4,3 do przejścia
  • Re: CO TU SIĘ NAROBIŁO WIDEŁKI NR 1 Autor: ~jetix [79.188.202.*]
    Dobrze by było aby skończyli na poziomie 7-8%, bo jeśli przejdą widełki niecierpliwi odadzą towar i zacznie się zjazd. Wolniej pojedziesz - dalej zajedziesz - hasło stare ale jak najbardziej aktualne. Pozdrowienia dla wszystkich amplowiczów.
  • Re: CO TU SIĘ NAROBIŁO WIDEŁKI NR 1 Autor: ~kris b [83.9.118.*]
    dzisiaj duzy obrot jak na ampli-ale na kocowce cofnelo-powiem tak-ktos gruby od dluzszego czasu zbiera malo plynny papierek-ale nie puszcz kurrsu-jak zbierza ile trzeba-chlopcy na beefsanie czy optimusie beda zaskoczeni-i to bedzie jazda kilkudniowa a te 4.3 padnie jak zapalka-mozliwe ze juz jutro/pozdro
  • Re: CO TU SIĘ NAROBIŁO WIDEŁKI NR 1 Autor: ~Adam [79.185.46.*]
    Panie KrisB od jakies czasu obserwuje Pana wypowiedzi dot. Ampli... tak zapytam dlugo Pan siedzi na spolce, bo calkiem trafnie Pan prognozuje kurs. Osobiscie kupilem Ampli spory czas temu, oczywicie dokupywalem po nizszych kursach i w chwili obecnej mam nie mały jak na mnie pakiet. Jakis czas temu zastosowalem technike w stylu "kup i zapomnij" ze wzgledu na dosyc dluga konsolidacje kursu, a i sam lubie "srednioterminowe inwestycje"...od niedawna znowu obserwuje kurs bacznie ze wzgledu wlasnie na wybicie ktore moze nastapic ale tez i nie musi. Jak Pan sadzi, i oczywiscie tez inni forumowicze, czy jest szana iz kurs po "wybiciu ktore moze nastapic a nie musi" zachowa tendencje powolna a zwyzkowa czy czeka nas cofniecie do poziomow 3-4 zl... osobiscie zalozylem dla siebie stope zwrotu jaka mnie usatysfakcjonuje i tego sie trzymam twardo, chociaz troszke kusi granie na tych "wyskokach" wlasnie.... ale czy przypadkiem stabilnosc spolki i zyski jakie generuje ze sprzedazy swojego asortymentu nie jest juz w cenie kursu i trzeba by na prawde duzych zyskow czy rozwoju aby kurs poszybowal i sie utrzymal na wysokich poziomach? ... co myslicie i jak sie zapatrujecie na przyszlosc? realizujecie zysk czy trzymacie twardo? ... pozdrawiam
    po tych cenach ampli nie jest balonem.cwk-1.2-1.3.mala.stabilna spolka zawsze z zyskami-bez drukarni akcji.odkad wycofali elektrim caly jestem na ampi-bo pwiela elkowskie ruchy.o ile elka sie balem.ale gralem.to na ampli-komfort bezpieczenstwa.wg mnie ampli wybiie albo pod przejecie/brilux.patrowicz.tim/albo jest narzedziem do jazdy dla spekulantow-bo po co ryzykowac na futuresach-a tam plywaja rekliny.jest tez 3 wariant-ampli samo sie bedzie rozwijac organicznie-przeszlo teraz skuteczna restrukturyzacje.zreszta prezes madura-zapowiada wzrost zyskow od 2011roku.pokonanie tego cholernego 4.3zl-jest tak wazne-bo wtedy spolka wraca do trendu wzrostowego-a duzo jest graczy ''technicznych''.na razie ponizej tej ceny ida ladne obroty-zbierajac go po dolach moga z nim robic co chca-i po cenie jaka nam sie nie marzy.lepiei potrzymac tu pakiet na dluzej-zobaczcie-mw-trade czy city-interactive.taki jest moj poglad
    oczywiscie jest zawsze pokusa zysku-niedawno i dzis ampli przebilo 4 zl na obrotach i sie cofnelo-ja tez mialem zysk-szkoda-a co bedzie jak jutro lub za 3 dni ampli zrobi 2zl-na obrotach i widlach-a ja bez akcji-tego bym sobie nie darowalem-widzialem tu w bessie odbicie-z pow.3 zl w kilka dni doszlo chyba do 6.4-szlag mnie wtedy trafial.ale potem wrocilo na 3-to byly pocz.bessy-ale teraz jest poczatek hossy- i bedzie w druga manke-zobaczcie na wykresspadla z 20 zl-a teraz niecale 4-zasieg do wzrostu-ale kto wyzej wytrzyma-to jest psychologia-a akcji jest wciaz tyle samo-zero drukarni
  • Re: CO TU SIĘ NAROBIŁO WIDEŁKI NR 1 Autor: ~kris b [83.21.207.*]
    jak na razie 3.6-broni.w porownaniu z dniem wczorajszym duzo mniejszy obrot-na spadku-watpiacym zalecam tylko pkc-ampli nie jest dla przypadkowych osob
[x]
AMPLI -4,52% 0,95 2025-09-29 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.