dłuuuuuga fala wzrostowa. ktoś tupie bo głupio oddał i teraz zagryza palce i na złość sypie w dół to co od czasu do czasu zbierze z rynku jak ten mu odjeżdża. musi bardzo bogaty bo co parę dni wtopa. ile jeszcze kasy mu starczy na takie darczynienie?
dla 10 proc. się nie schylam. jak w coś wchodzę to musze mieć wizję min 50-100 proc. i żeby po takim ruchu jeszcze nie było za drogo. Są ze 3 takie spółki na GPW a najlepszą jest reinhold więc głowa do góry
Nikt tu nie liczy pojedynczych % :)
Na ostatnim wzroście zrealizowałem 40% zysku i mam nadzieję na podobny teraz... a jak będzie zobaczymy. Podstawy są...
jeśli Ty coolturalny dopiero teraz znów wszedłeś, to w Twoim przypadku nie zamieni się to w inwestycję długoterminową, bo w najgorszym przypadku trzebę będzie pokisić do następnego raportu, choć nie sądzę, bo tu się robi zbyt duża dysproporcja pomiędzy bieżącą wyceną rynkową akcji, a tym co sobą spółka prezentuje, kurs musi to zacząć wyrównywać, nie ma mocnych; jak nie będzie newsa to powinno się zacząć wcześniej przecież większe ożywienie na rynku i ci co szukają jeszcze nieodjechanych spółek dostrzegą takiego Reinholdka :)
Wszedłem po publikacji ostatniego raportu. Mam średnią zbliżoną do 9 zł i narazie nie ma paniki. Ostatnio zaczynałem od 8,5 zł, a kończyłem przy 13 zł. Zresztą pisałem o tym.
Dam sobie jeszcze kilka sesji, zobaczymy. Martwi mnie to, że znowu zaczyna się zaniżanie kursu i spychanie co raz niżej i niżej.
Takie Reinholdowe Deja Vu ;)