Ciężko im idzie ta dystrybucja,to zamówili sobie artykuł. Po artykule jeszcze trochę podpompują (to logiczne) i dalej będa starać się upychać akcje. A wy bajdurzycie o jakimś skupowaniu ?? Przez ostatnie 3 miesiące to obrócili ok 80 mln akcji (to daje 160 %) .Gdzie są informacje kto kupił ,kto sprzedał ?? Kto umiejętnie się podłączył, i podłączy to zarobi.Perspektyw to dla tego przedcięwzięcia to nie widzę.
Teraz rzeczywiście nie mam tych akcji.Beefsan kupowałem gdy jeszcze był na 2 Fixach i akcji było 4 mln,a nie ponad 50 mln.A raz sprzedałem nawet po 4,40zl.Historie spólki znam o samego początku.Póżniej pojawił sie Pilśniak i ostatnie akcje wywaliłem ok 2.5 r temu po ok 1,7.zl Teraz tego nie ruszam,bo nie widzę żadnych podstaw fundamentalnych.Zarobić mozna było na tym teraz duzo.Ale to trzeba być kamikadze i żaryzykować. A to co napiśałem to podtrzymuje całkowicie.
kk... a co ty tu nam za historie opowiadasz? kiedy to bylo? podstaw nie widzisz, ja nie wiem po co sie udzielasz wogole bo odnosze takie wrazenieze nawet nie wiesz co sie w spolce teraz dzieje... historie moze znasz ale juz nie najnowsza... nie odpowiada poszukaj cos innego i nie opowiadaj historii
Na tej spólce długo byłem ,dużo zarobiłem i dlatego sledzę notowania,losy i wątek na forum tej spółki. Mi sie wydaje ,że wiem co sie dzieje teraz ? A zauważ ,ogłoszenie nowej strategii,nie wyołało zadnych wzmożonych zakupów,(obrotów).Tylko gdzieś po miesiącu sami we własnym zakresie zaczęli pompować kurs,póżniej wywiad Biela w parkiecie i pretekst do dalszego pompowania.Dystrybucja słabo idzie to zmówili następny artykuł.A jezeli tak upieracie się przy swoim to zobaczymy za dwa lata. ??
no sorry ale uwazasz ze PBS robi wszystkich w ciula, jak chcesz tak masz, zobaczymy za jakis czas :)
a tak wogole to co to za mania widzenia we wszystkim spisku?!?
jeszcze raz powtarzam to nie jest juz ta sama spolka a ponad 44% posiada PBS ktory ma szefa z glowa na karku
A co myślisz ,że PBS kupił te akcje bo chciał zrobić int eres ? Nie ,PBS był największym wierzycielem Beefsanu (czyt. Pilśniaka) i Pilsniak akcjami spłacił tylko wierzytelności.A dalej to niech będzie twój czort starszy,czyli twoja prawda .
nie no kupil zeby wszystkich wyjb...c, a co tam bedzie rozkrecal interes skoro uwazasz ze jego zadanie to wyhu...c ludzi,
czy Ty nie za dyzo TV ogladasz? czy w tym kraju kazdy tylko wszedzie widzi przekrety?
odezwij sie za 6m-cy rok czy nawet pozniej, nie masz akcji wiec nie przejmuj sie o innych martw sie o swoja kase i ciesz sie ze nie msz juz Beefsana akcji
... bank obrócił i zapomniał poinformować, że zbył przykładowo po 0,6 i nabył po 1,2?
... to jest dla mnie frapujące...
... znaczy się z tego wynika, że bank cały czas inwestuje w trupa... :-)
(jakiś dr.Frankenstein, nie daj Bóg jeszcze ożywi nam umarlaka:-)))))
... jeśli bank tak robi to by znaczyło, że średnia cena zakupu akcji przez bank jest dużo wyższa niż 0,35... to faktycznie jakis dziwny bank... harytatywny taki jakiś ;-)))....
... kupił nie dla interesu ale z musu (bo był wierzycielem), nie dość tego... prawdopodobnie posprzedawał i odkupił jeszcze drożej... hym...
.... skomplikowane dla mnie... już się pogubiłem...
ale tak sobie myślę:
ile sesji przez te wspomniane 3 miesiące było spadkowych? przy jakich wolumenach?
...artykułu nie musieli sobie zamawiać... redakcja parkietu sama monitoruje... zresztą ten artykuł (notka w sumie) nic nowego nie wnosi, więc nie ma się czym ekscytować...te same informacje są zawarte w raporcie.
... z ogłaszaniem kto kupił, kto sprzedał też podejrzane... fakt nic nie ma na ten temat... ni wzmianki... :-)
... a może po prostu takiej wzmianki nie ma bo jej być nie może????... 1 duży akcjonariusz - 44,8%, a reszta w drobniakach... (z tego co pamiętam, ale mogę się mylić) jak nie ma się 5% to się nie trzeba spowiadać... co by tłumaczyło brak informacji kto sprzedał, a kto kupił...
...ale bardziej podoba mi się Twoja wersja :-)
... moja jest pozbawiona tej iskry... romantyzmu... tajemniczości...mroku ...
... kupuję Twoją, akcji jednak nie sprzedaję... ale pisz... pisz.... pisz.... :-)
pozdrawiam
ps. na dole pod polem "Wyślij wiadomość" jest taka czerwona ramka... warto zapoznać się z treścią w niej zawartą ;-)