• tup Autor: ~kris b [83.9.114.*]
    spolka mocno wczoraj wyskoczyla-to ma prawo do korekty-pewnie polowa-rynkow dla idiotow wyskoczyla-po 1dniu.ja wiem ile jest warty tup-pakliet mam-a wy robcie co chcecie.wg mnie papiery warte potrzymania/pozdro
  • Re: tup Autor: ~z liścia [78.131.222.*]
    jakie przewidywania
  • Re: tup Autor: ~kris b [83.9.114.*]
    wg mnie juz po korekcie-dobrze ze od rzu z rana-nie bylo luki up ale down-to b.dobrze.to sa nowe poziomy cenowe-i niektorzy tego ne wytrzymuja.a papier ksiegowo warty 13-14-plus dobre pperspektywy biznesu-to sa akcje i musi falowac ale tup-podejmuje b.wazna probe wyjscia gora/pozdro
  • Re: tup Autor: ~CEL69zł [89.171.166.*]
    mnie tam zmiany dzienne ani grzeją ani ziębią, odezwę się za pół roku
  • Re: tup Autor: ~al [195.85.199.*]
    Mowisz wisną będzie drogi, byc może, pozyemy zobaczymy, jak przebijemy psychologiczną 10pln to pojdzie już gładko, narazie papier za tani, ruch zacznie się wyzej, zasze tak jest
  • Re: tup Autor: ~stasio [195.117.112.*]
    Dnia 2010-09-03 o godz. 09:58 ~al napisał(a):
    > Mowisz wisną będzie drogi, byc może, pozyemy zobaczymy, jak
    > przebijemy psychologiczną 10pln to pojdzie już gładko,
    > narazie papier za tani, ruch zacznie się wyzej, zasze tak
    > jest

Wywalanka na całego odchodzi przez jakiegoś akcjonariusza a wy tu marzeniami się karmicie ...
  • Re: tup Autor: ~CEL69zł [89.171.166.*]
    oj stasiu, stasiu przyznaj się po ile chcesz kupić
  • Re: tup Autor: ~stasio [195.117.112.*]
    Dnia 2010-09-03 o godz. 10:18 ~CEL69zł napisał(a):
    > oj stasiu, stasiu przyznaj się po ile chcesz kupić

Kupić ?? Żeby miesiącami się kisić i czekać na odrobienie strat .Przyznam , że wczoraj obserwowałem z ciekawoscią zachowanie spółki ale dziesiejsze zachowanie spółki pozbawia mnie złudzeń ...
  • Re: tup Autor: ~dym [87.96.73.*]
    Polaqua!! Kris b. Nie zapominaj! Polaqua!!!
  • Re: tup Autor: ~kris b [83.9.122.*]
    pola tez w portfelu.co do tupa-piekna sesja-biedny stasio jest slepy-lub udaje.rano-zamiast luki w gore-byla w dol-przez pol-dnia pewnie rdo-realizowalo niemaly 1-dniowy zysk/sami sa chyba zaskoczeni.ja ostatnia godzine -patrzylem w moim bdm-na tupa-wg mnie tup jest ostro zbierany-i to od kilku dni-a te pierdoly z rdo tylko im przeszkadzaja.te 9.2-to peknie w poniedzialek jak zapalka.moritz-mowi ze zyski za siewierz zaczna sie od 2011-i beda trwaly lata-bo beda to robic etapami-ja swoj pakiet-zakopalem-bo domyslam sie co bedzie.jestem jednym z was-drobnym inwestorem-z 10 letnim stazem-moze i naganiam-ale podaje fakty-ktore mozna latwo sprawdzic.ciesze sie ze w ostaniej chwili odkupilem tupa-b.zle bym sie czul bez niego -widzac go w przyszlym tygodniu po 10zl-a to juz jest ewidentna zmiana trendu-ze wszystkimi kosekwencjami.pozdro
  • Re: tup Autor: ~karpaw [78.8.78.*]
    kris co Ty tak co trzeci wyraz używasz "-"?
    Czy to jakiś nowy znak interpunkcyjny?
    W języku polskim są takie piękne znaki jak kropka, przecinek.
    Na forum można pisać byle jak lub też można się trochę postarać.
  • Re: tup Autor: ~kris b [83.9.122.*]
    nie wazna jest forma-ale tresc-a zreszta juz towarzysz stalin mowil-''nie wazne kto glosuje.wazne -kto liczy glosy''.ps.to oczywiscie zart
  • Re: tup Autor: ~ff [89.78.237.*]
    "nieważne" - ludzie oprócz giełdy istnieją jeszcze ksiązki, no chyba że giełda wam całkowicie przesłoniła świat. Wtedy tylko współczuję...
  • Re: tup Autor: ~kris b [83.21.190.*]
    ff ma zupelna racje mowiac o ksiazkach-i mimo ze kroluje internat.ja osobiscie mam wiele perelek i uwielbiam czytac.polecam np.pozycje dwoch zapomnianych.przedwojennych ale genialnych autorow-sergiuszpiasecki i ferdynand antoni ossendowski-komuna ich skutecznie wymazala z naszej pamieci-przy nich to nawet gielda sie chowa,polecam
    No fajnie, tylko nie przypominam sobie żeby Piasecki - chociaż był również przemytnikiem i złodziejem - robił takie błędy
  • Re: tup Autor: ~kris b [83.25.43.*]
    oczywiscie byl agentem 2 ooddzialu wp-rowniez przemytnikiem i zlodziejem-ale za to zaplacil ciezkim wiezieniem.nawet na poczatku nie znal dobrze jezyka polskiego-ale mial taki talent-ze to jego melchior wankowicz wyciagnal z wiezienia na sw.krzyzu.lepiej napisz kolego jak widzisz dalej perspektywy tupa-bo tu zaraz zrobi sie watek literacki/pozdro
  • Re: tup Autor: ~google [77.255.148.*]
    CZY MI SIĘ WYDAJE CZY MAMY PODWÓJNY SZCZYT I KONIEC MARZEŃ
  • Re: tup Autor: ~tup [79.189.75.*]
    Niestety chyba ci się tylko wydaje, a szkoda bo chętnie bym coś zakupił taniej. Dziś według mnie znowu ładnie urośnie.
  • Re: tup Autor: ~kris b [83.9.125.*]
    tup sobie podrosl-i zero komentarzy ze strony ''parkietu'' czy anali-i b.dobrze.lepiej jak jest cisza.wg mnie to spozniona reakcja na uprowomocnienie pl.zagosp.przestrz.siewierza-i ktoras instytucja dopakowala walor-bo wciaz kupuje po taniosci.pwnie wkrotce bedzie info-bo to byl zbyt duzy obrot/pozdro
    TKO wygląda źle
  • Re: tup Autor: ~kris b [83.21.191.*]
    dalej czekamy na testy ze ubieranko trwa-dzisiaj dopiero bedzie sygnal kupna-a akcji malo-policzone
    ładnie idzie - teraz up
    jednak chorągiewka
  • Re: tup Autor: ~GOOGLE [79.184.86.*]
    A jednak ubieranko hehehe wiedziałem.
    jeszcze nie czas - na razie konsolidacja przed dalszymi wzrostami
  • Re: tup Autor: ~kris b [83.9.118.*]
    ja nie pekam-1zl czy 2 mnie na tupie nie interesuje-najwyzej cofna-ja w ta spolke wierze i to jest dla mie najwazniejsze.obrot byl duzy i zapewne sie dowiemy kto to bierze-na pewno ani drobni ani rdo.prawdziwym inwestorom.kupujacym wartosc-proponuje zakopac papier-a inni niech skacza/pozdro
  • Re: tup Autor: ~kris b [83.9.118.*]
    wiele na gpw przezylem-ale patrzac po zleceniach na tupie-ja tu widze zbieranko a nie ubieranko.dobrze ze polawiacz perel odkryl jedna ze swoich perelek-tez tak sadze-tylko treba ja oszlifowac.oczywiscie tup moze cofnac-to jest gielda-ale ja juz podjalem decyzje-trzymam tupa na dluzej
    Nie chcę być złym prorokiem ale zaraz wystrzelają się temu po 8,88 i nie będzie ciekawie.
  • Re: tup Autor: ~kris b [83.9.123.*]
    na tupie nadaja szyfrem-owarcie 3 razy 8-8.88.widzac takie pojedyncze zlecenia-jestem spokojny-to nie tuman z rdo.oczywiscie watpicym w tupa zalecam natychmiastowe pkc-i bedziecie uwolnieni-sedecznie zapraszamy
    No i 12k poszło. Myślę, że spokojnie skupi dziś 5 razy tyle i to dużo niżej. Niesmak po wczorajszej sesji jest poprostu duży. Jak giełdy się posypią to ciężko dziś będzie utrzymać 8,5.
  • Re: tup Autor: ~google [79.184.65.*]
    Dzisiaj powiozą RDOowców windą do dołu na moje oko 7,50 nie da rady obronic a dalej to już tylko gorzej być może
    Tak źle to napewno nie będzie, chyba że giełdy będą -5%. Cytując tupeczka tylko jakieś info może dziś uratować sytuację. Polak to jest takie stworzenie, że jak mu czego ubywa (w tym przypadku wirtualnych pieniędzy) to się nie zastanawia tylko ratuje co jest, a popyt już nie ma amunicji.
    Zaczyna się - wolę na to nie patrzeć.
  • Re: tup Autor: ~al [195.85.199.*]
    Ale ty jestes creazy - 7.5 ha ha ha chyba euro
    Nie śmiej się z googla, bo dziś coprawda nie będzie 7,5 ale pojutrze???????
    niestety wyłamanie z kanału dołem stało się faktem
  • Re: tup Autor: ~dym [79.162.83.*]
    Panowie Tup zebrany i wasze żałosne wrzaski nic nie pomogą!A cena w swoim czasie będzie godziwa!Wytrzepią resztki akcji jak na Polaquie ,Projprzemie i innych niezasłużenie zdołowanych spółkach i pójdą do góry.
    W swoim czasie może będzie, czyli za 2-3 lata 12-13 zł ale czy jest sens czekać tyle. Narazie będzie zjazd, zobacz jak na S się wystawiają.
    O 30 zł to zapomnijcie.
  • Re: tup Autor: ~kris b [83.21.207.*]
    patrzac na pojedyncze zlecenia na tupie-rano jestem spokojny-tup bedzie kulal dopoki te jelopy z rdo sie nie nie wysypia-najwyzej nie wezme zysku-zostaje w moim porfelu na stale-spytajcie kolege -google-czy ma tupa-ajak nie to po iile wystawia kupno-moze na 4.95-a moze na 3.95
[x]
ALTA 3,59% 1,88 2025-10-07 16:43:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.