• Wybiegnijmy trochę do przodu... Autor: ~robinson [77.254.130.*]
    Załużmy, że emisja 29mln nowych akcji po 10 groni doszła do skutku. Będzie więc trochę papiera do wyrzucenia w rynek (fajnie jakby ktoś bardziej obeznany w procedurach przybliżył datę, kiedy dokładnie było by to możliwe). Chciałbym was trochę sprowokowac do dyskusji na temat ewentualnej wyceny akcji Foneco na NC bezpośrednio po tym zdarzeniu. Oczywiście będą to czyste spekulacje, ale jakby ktoś się pokusił to bardzo proszę. Ja osobiście uważam, że kurs został zdołowany, by jak najtaniej odkupić akcje, które zostały wyrzucone w czasie debiutu ze 100% zyskiem, pod tę właśnie nową emisję, którą oczywiście trzeba będzie jakoś na rynku ulokować. Proszę o jakieś rzeczowe komentarze. Pozdro
  • Re: Wybiegnijmy trochę do przodu... Autor: ~Tom [95.50.80.*]
    Mój komentarz jest taki. Dzisiaj kupię trochę akcji za jakieś 12 tys. zł. Resztę dokupię w poniedziałek.
    Na początek kupie jakieś 10435 akcji reszta później, około 12:00.
  • Re: Wybiegnijmy trochę do przodu... Autor: ~bart07 [87.205.18.*]
    należy się odbicie jak psy kiełbasa
  • Re: Wybiegnijmy trochę do przodu... Autor: ~Wojtek [62.180.229.*]
    Masz odbicie ! przecież tych akcji już nie ma kto kupować, bawią się swoimi akcjami, na coraz to niższych poziomach, odbierając resztki od zupełnie już zrezygnowanych małych graczy, sentymentu długo już na tej spółce nie będzie, tym bardziej, że to tylko spółka-wydmuszka, bez żadnej działalności operacyjnej, więc i jakichś dobrych info trudno się spodziewać, chyba, że takich, że obniżają cenę emisyjną nowych akcji z 0,10 zł. na 0,01 zł., tu wszystko jest możliwe, nawet tak durne info
    Trzeba przyznać że jest to balonik ze spuszconym powietrzem. obaczycie że będzie tutaj pompowanie balonika kiedy pęknie tego nie wiem. Myślę że teraz można śmiało kupować (poniżej 80 gr).
  • Re: Wybiegnijmy trochę do przodu... Autor: ~gg [156.17.238.*]
    Przy takim FF i wartosci obecnej akcji nawet majacy niewiele kapitalu (kilkaset tysiecy, 1-2 miliony) inwestor moze podniesc poziom akcji znaczaco gdyby zaczal sie bawic. Do 14.10 jeszcze troche jest, miejmy nadzieje ze bedzie odpal jak na Chemosie. Wartosc akcji obecnie jest niska, wydaje mi sie ze osoba Petrowicza zniecheca innych do kupna akcji..
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.