• Porozmawiajmy Autor: ~Co. [89.76.123.*]
    Prawda jest taka że DFP w poprzednich latach musiała robić odpisy na kilka spółek,jedną z nich był GEO .
    Jeśli DFP nie ma lock up-ów na te akcje to zapewne teraz je sprzedaje w sporych ilościach.Nie potrafie tego sprawdzić,więc prosze o pomoc !!!!
    Jednak niezaspokojony popyt swiadczy o tym, że spólka jest obserwowana i to budzi nadzieje Nieprawdopodobne jeszcze wczoraj handlowano nią po 0,28 ,dziś po poszło pare pakietów po 0,20.To jak z tymi Lock -up-ami?
  • Re: Porozmawiajmy Autor: ~prawda [195.150.61.*]
    lock upem objęto jedynie 2,5 mln akcji bodajże i wszytkie sa w obrocie naNC.POni obejmowali akcje za 10 groszy więc moga jeszcze sporo sypac. A popyt zawsze będzie na taie spółki z mała kapitalizacja... patrza bankfrutująca ibizaice, bioinvent, maximus. Znaleźc popyt gdy sie spada 15 % to nie sztuka..... ale jak będa duże obroty i będzie rosło norlamnie przez jakis okres to będzie świadczyc że jest ok. Nie mówie u o klilkudniuwych spekulacjach, których nie da sie przewidzie i moga się zdażyc na każdej spółce.Według mnie gEO nie wykona prognoz , ale to może założenie..... ja spodziewam sie kiszenia w predziale 20-25 groszy
  • Re: Porozmawiajmy Autor: ~Co. [89.76.123.*]
    Bardzo dziękuje, to że obejmowane były po 0,10 to nie jest dziwne ,na tym rynku akcje emitowane po 1gr są handlowane po 0,70. Jedna seria GEO była emitowana po 0,30 nie pamietam która, ale nie jest to aż tak ważne
    sypią
  • Re: Porozmawiajmy Autor: ~adam [89.74.115.*]
    czekam jak na razie, ide pomęczyć trochę Oneray`a , tam prędzej ruszy niż tu, pozdro.
  • Re: Porozmawiajmy Autor: ~Euklides [80.48.239.*]
    Ludzie, nie dajmy się dymać na New Connect. Olejcie te spółki, wszędzie to samo. Patrzcie na SITE, popłynąłem ostro dzisiaj. Jedne ręce dziś wysypały tony akcji, a WK to 0.34 Oni mają te akcje za darmo i moga sypać na kazdym niemal poziomie. Wiem, że i tak nie posłuchacie, bo duże spadki kuszą odbiciem, ale ja już mam dość tej szulerni NC. Bawcie sie beze mnie.
  • Re: Porozmawiajmy Autor: ~adam [89.74.115.*]
    Jakiej szulerni , a kto ubiera się na górce, trzeba patrzeć i myśleć, a nie wchodzić jak rośnie, ostre wybicia zawsze źle się kończą dla wskakujących.Ja wyskoczyłem w pore a teraz siedzę na oneray bo cena już minimalna i czekam , do wybicia niedaleko, pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Porozmawiajmy Autor: ~lukas8i8 [188.147.235.*]
    mi sie wydaje ze juz wywalili te tanie akcje na wyzszych poziomach teraz warto wejść powinno byc odbicie sporo ktos zebrał akcji wiec bedzie podbitka nie trzeba duzo przy tej kapitalizacji
  • Re: Porozmawiajmy Autor: ~wesoły [83.16.42.*]
    wyglada ze sie skonczyło -sztuka spekulacji czas na to
    tak jak przypuszczałem(wczorajsze info) zostało dfp jakieś 400 tys akcji czyli śladowe ilości .

• Re: Porozmawiajmy Autor: ~tylda [193.106.155.*]
    więc powinno w najbliższym czasie ruszyć, więc brać puki tanio i wracamy na 0.30-0.40, już ktoś ładnie zbiera , pozdrawiam
[x]
GEOINVENT 0,00% 0,52 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.