Hej jackgratuluje zarobku,patrze na nasze PGE i mogę chyba dziś spokojnie odetchnąć ,w końcu odrabiamy straty i może będziemy choć troszkę zarabiać ,oby tak dalej jak dziś .Pozdro.
Ja już jestem na +++ a przy okazji jeszcze pospekulowalem na Badziewiaku nr;2 czyli PGE.Tak jak wcześniej pisałem że będzie O.K. trzeba tylko było poczekać a rezultaty już widać.Ostatnio dobrze zarabiam nawet na Badziewiaku nr:1 już natłukłem kasy i to kilkanaście %%% w 3 tygodnie.Nie mam "kokosów" ale zawsze coś tam wpadnie.Pozdrawiam.
Nie rozumiem. Jak można się cieszyć z marnych kilkunastu procent.
Ja zarobiłem na Befsanie ponad 500% co prawda w sporo dłuższym okresie. Ale jakbym potrzymał jeszcze dwa tygodnie to byłoby ponad 800% zysku. Czego nie mogę sobie wybaczyć !!!
Część kapitału przeżucają na sp.energetyczne bo z bankami nieciekawa sprawa.Ja teraz mam w ch......kasy bo sporo PGE sprzedałem i Badziewiaka nr1. itd. Myslę że przy 2500-28 na W-20. przyjdzie głębsza korekta to sobie dużo taniej odkupię akcyjki a w szc. z W-20.
Hej Jack.Ja poczekam do dyw.potem zobaczę co dalej się będzie działo,póki co jestem na 0 jeśli chodzi o PGE ,niestety mam z tymi akcjami ból głowy ,teraz się cholernie kiszą jak sam widzisz ,zastanawiam się jaki ruch terazx zrobić .Jack a jak u Ciebie syt.z PGE wszystko wywaliłeś nie chciałeś poczekać na dyw?Pozdr.
wywaliłem 70 % z zyskiem i minimalnie taniej odkupiłem prawie tyle samo.Czekam na dywidendę bo ponad 3 % to niezła jest /// 0,76.pln.PKO.BP. też mam sporo-narazie bez zarobku bo nie chce iść ale rekomendacja KUPUJ -51 .pln. to dowaliłem po 40,xx i czekam-co bedzie! Na Ukochanym-Badziewiaku natłukłem sporo kasy !!!! i jest O.K. Pozdrowionka.a Taurona K...... nie brałem-szkoda.
Jack jaką strategiezastosujesz na PGE ,zwykle kurs trzyma się do dyw.potem leci na pysk ,ciekawe jak tu będzie ,ktoś pisał,że jak po pierwszym dniu po przyznaniu dyw.kurs leci ,to znaczy ,że trza sprzedawać PGE?Jeszcze zastanawiam się co zrobić gdy bedą wchodziły akcje pracownicze na przełomie września i pażdziernika,masz jakiś pomysł? http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,Na-gielde-trafia-akcje-PGE-za-ponad-3-miliardy-zlotych,wid,12580293,wiadomosc.html .Jak wchodziły akcje gazowni to podobno nie było jakiejś wielkiej zwały?Pozdr.
pamiętasz co bylo z akcjami pracowniczymi PKO.BP. każdy czekał że jak wejdą to się tanio okupi a tu "figa z makiem" kurs skoczył z 30,xx na 50,xx . Tu na PGE może być podobna sytuacja.Sp. jest bardzo dobra i rozwojowa na maxa,ale wszystko jest możliwe przy złym obrocie na świecie.Taurona każdy pogrzebał a tu widzisz co się dzieje od 2-tyg. "CZOŁG " tak się go nazywa w chwili obecnej a jeszcze 2-tyg.wstecz wszyscy pluli na śmiecia i śmieciem go nazywali.Wszystko jest możliwe.
widziałeś o 9 co sie stało z PGE ? od razu 24,05 pln. wszystkie zastawki zostały zebrane w 1-min. W ciągu kilku min. obroty 6.mln. Jestem zadowolony i na PKO.BP. też akcja ostro leci.Będzie kasa.
Jack nie zapeszając wygląda na to ,że przebiliśmy się przez ten cholerny przeklęty opór 24 zeta,od którego 6 miesięcy temu zaczął się dla nas męczący zjazd akcji.Pięknie teaz to wygląda ,oby tak dalej.Pozdrawiam
ale jaja! jak skoczyło na 24,30 to część sprzedałem,ale do głowy mi nie przyszło że na zamknięciu odkupię po 23,50.pln.zapakowałem zlecono ( PKC)
. przyj.... K.... prawie 4% różnicy !!!! i dywidendę mam extra i jeszcze parę groszy wpadło-nawet w snach nie przewidywałem takiego scenariusza a że miałem na rach. 30 pln. to wywaliłem 2000.sztuk. Cyrk do 2. 2000x 0,80= 1600.pln - prowizja 0,35% dobre i to jak na 1-dniówkę. Nie mam zielonego pojęcia co będzie w poniedziałek ???? Grubas swoje robi i ch......wie o co mu chodzi ???
Gratuluje wyczucia,ale ten fix wszystkich zaskoczył,ja siedze cały czas na papierze.Dość mocny ten dzisiejszy fix ,liczę ,że w końcu przebijemy już na stałe 24 zeta,dziś to kompletna porażka.
A tak z innej beczki to hu... im w du...tym grubasom ,troche mam teraz straty ok.3 kawałki po tej zagrywce,qrwa mać chyba nie bedą grać od oporu do wsparć na tym popier... papierze ,sam napisałeś ,że spóla rozwojow,owszem jest kilka jeszcze hu...owych momentów akcje pracownicze,,akcje pseudo ministra grada,ale kużwa mimo to energetyka zawse przecież przynosiła i przynosi dochody cyba ,że tu jest inna stategia inwestycji przez tych skurw... z żydowskim kapitałem?????????????
DI.BRE.podtrzymał rekomendację KUPUJ z ceną docelową 27,53.pln. Moim zdaniem akcje są warte ok. 30.pln. i myślę że do końca roku podjedziemy w okolice 26-27.pln. zobaczymy??? no i zaliczkowa dywidenda w grudniu wpadnie.Pospekulowałem na PGE bo K..... cały czas byłem w plecy a tak już jjest O.K. Pozdrawiam
ja aż takiej ceny to nie mam wszystko powyżej 22,80-23,30.pln.Pzt. wypykałem sie z kasy bo myślałem że taniej być NIE! może. Nie przyw. że te KU...... wywalą taki numer!!!!
Też mam częśc akcji wyżej kupionych,wpakowałem w PGE to co mi zostało z ostatniej sprzedaży.Jack jak to dalej widzisz ,po ile w tej sytuacji Grad może sprzedać teraz swój pakiet ten dupek przecież cały czas mówił ,że poniżej 23 zeta nie puści,kłacmca jeden.
Niestety,robią ludzi w balona ,aż miło,,coś czuje,że znowu minie kilka miechów zanim wróci na 23 zeta,trzymam dalej te papiery,szkoda ,że tak wyszło,ale nic tam doczekamy się jeszcze lepszej ceny.Pozd.
Myślę że jakiś Szejk lub Macho też kupił sporą ilość bo te nasze fundy to nędza i lipa do 2 . A tak wywindują kurs na wyższe poziomy i będzie koniec "palenia -głupa" wcale się nie dziwie że kurs zanurkował w 4-dni o 10% jak Głupole sprzedaja po takiej cenie to jasna sprawa.2-dywidenda (zaliczkowa) w grudniu 2010. bedzie dobrze ? chyba że Łachy znowu rzucą akcje na rynek a wszystko jest możliwe bo naszą "Zieloną-Wyspą" sterują sami Kretyni o normalnych nie ma mowy przy takich przekrętach i braku poszanowania zwykłych NORMALNYCH inwestorów-NAS !!! Pozdrawiam.
Też bym tego chciał aby ten badziew się w końcu ruszył,cały rok trzymania i wielkiegówno,człowiek liczy straty,niech to szlak trafi,coś czuje ,że hossa przeleci mi koło nosa.Jak to dalej widzisz ,może do końca roku coś się zmieni na +?.Pozd