• Jedziemy na 30 zł Autor: ~poławiacz pereł [193.105.75.*]
    Spółka jest skrajnie niedowartościowana. Wartość działki w Siewierzu to prawie 2 razy tyle co wartość spółki. A jak jeszcze coś tam wybudują to 30 zł to będzie minimum
  • Re: Jedziemy na 30 zł Autor: ~tup [79.189.75.*]
    Jeżeli wyjdzie powyżej 10 i się utrzyma ze 2 tygodnie to uwierzę.
    Chyba jednak uwierzę!!!!!!
  • Re: Jedziemy na 30 zł Autor: ~al [195.85.199.*]
    A nie mowiłem z Tup i Tupeczek zapakuja się przy 9-10 zetach :) dzis takie mizerne oboty, sami ze soba handlują zeby wywalić ha ha ha
  • Re: Jedziemy na 30 zł Autor: ~poławiacz pereł [193.105.75.*]
    I tak trzymać. Wiem co mówię, w końcu wyławiałem już takie perły jak immoeast, czy mwtrade, teraz czas na tup. Z samej ksiązki TUP powinnien być wart min.14 zł + zyski z deweloperki dadzą 30 zł minimum.
  • Re: Jedziemy na 30 zł Autor: ~GOOGLE [83.23.31.*]
    UBIERANKO UBIERANKO UBIERANKO UBIERANKO
    Nie gadaj głupot o ubieranku przy takim obrocie i takim wzroście. Teraz to nawet ja nie wierzę w ubieranko i chyba trzeba będzie wskoczyć bo miejsca do wzrostów tu jest naprawdę dużo.
  • Re: Jedziemy na 30 zł Autor: jenyyy [83.4.238.*]
    Bardzo ladny wyskok dzisiaj - to fakt. Ja jednak zrealizowalem kilkunastoprocentowy zysk dzisiaj i bede sie przygladal z boku - jesli bedzie cofka - odkupie nizej - jesli przebije9 zl i tam sie bedzie utrzymywal kurs - tez odkupie :) Dlugo jestem z ta spolka i w ostatnich miesiacach kazdy taki ruch w gore byl dobra okazja do sprzedazy - ale byc moze tym razem jest inaczej i cena z 7 z przodu juz nigdy sie nie wroci. Zobaczymy.
  • Re: Jedziemy na 30 zł Autor: ~al [195.85.199.*]
    Nigdy jak nigdy moze znowu za 5-7 lat 7 zeta wróci ale teraz bym na to nie liczył, za duzo swiezego akcjonariatu zeby pozwolili na takie spadki, popyt był dzisiaj niesamowity, jakas zorganizowana akcja nie sądzę że samo RDO sie temu przysłuzyło, cos musi byc na rzeczy, zobaczycie
  • Re: Jedziemy na 30 zł Autor: ~tupeczek [83.10.103.*]
    Chyba się myliłem. Teraz TUP pokazał się światu i wystarczy najmniejsza wiadomość i znowu będzie +15%. Jeżeli Moritz ma głowę na karku to to wykorzysta i kurs powróci przynajmniej do wartości księgowej. Gdzieś przecież te pieniadze, które inni zarobili na Boryszewie, MWTrade, Optimusie itd. muszą się przenieść. A jest ich dużo. Jak Prezes tego nie wykorzysta i do końca tygodnia czegoś nie opublikuje to ........... może być różnie i takiej szansy może już nie mieć.
  • Re: Jedziemy na 30 zł Autor: ~Ryszard, Ryszard 50 [83.26.28.*]
    Coś poważniej się dzieje...ale nie sprzedaję, czasem tu zaglądałem.
  • Re: Jedziemy na 30 zł Autor: ~kris b [83.21.205.*]
    no coz tupeczek zlozyl samokrytyke-i chwalo mu za to.ja nie jestem naganiaczeem-wykrylem obtoty pare dni temu-i wziolem po 7.5-jak sie zorientowalem ze uprawomocnil sie plan co do siewierza.to jest za powazny rucg-aby przypisac to rynkom dla idiotow-szkoda ze tu wlezli .tup obok atlaest -to najtanszy deweloper na gpw.albo powiedzie sie emisja obligacji dla tupa-i ''grube rybki''to wiedza albo ...caly czas podejrzewam tup=jest na celowniku amerykanow-wybrali co do sewierza firme z usa;ktora juz wubudoweala 2 miasta tego typu w usa-ziemia juz jest./119 ha/plan zagospodarowania uchwalony plus pod to obligacje na kilkadziesiat mln zl-a gdzie modena za 27mln-od razu mowie nie jestem naciagaczem-jestem drobnym zuczkiem-jakwy-ale pewnych rzeczy sie domyslam/pozdro
  • Re: Jedziemy na 30 zł Autor: ~kris b [83.21.205.*]
    a co powie technik w tym temacie-jak tup sie zamknie pow.9.2-to ewidentny sygnal kupna-a spolka nie jest balonem.pare lat temu sprzedala modene-w poznaniu-1.rata-40mln.2rata-do odzyskania 28mln z odsetkami.a siewierz jest duzo wiksza inwestycja-jak pod modene ruch byl pow.60 to za siewierz za pare lat moze byc i 100zl-i nie jestem fantastom-akcji jest malo-free-float jest maly-ponizej 20 pr.kazda akcja na wage zlota-a innych spolek porfelowych nie licze-a zreszta sami zobaczcie na stronach spolki-pozdro
  • Re: Ryszard Autor: ~carlsberg [89.77.71.*]
    Panie Rysiu to Pan ? sierpień się skończył, z dołka wyszliśmy, coprawda do 5-5,9 nie zjechało jak Pan prognozował, ale to i dobrze, w lutym miało byc 12 ale wyglada na to ze moze to nastapic jeszcze latem........zobaczymy co przyniosą kolejne sesje, ta dzisiejsza mnie zszokowała, skad taki strumien kasy wszedł w TUP, dawno takiej sesji juz nie widziałem, przypominaja mi sie czasy jak szedł od 20 w górę, od wtedy bawie sie w TUP, w koncu jakas atrakcja po 3 latach marazmu, łapiemy drugi oddech, wiem ze pierwsza jaskolka wiosny nie czyni ale 19% wzrost nie moze przejsc bez echa, cos jest na reczy na bank, przy podobnym obrocie jutro przebijemy 10
  • Re: Ryszard Autor: ~tup [79.189.75.*]
    Ja jakbym miał to bym się cieszył jeżeli dziś nie skończyłby niżej niż -5% ale patrząc na Boryszew, mwtrade czy nawet optimus to wszystko jest możliwe tymbardziej, że miejsce na wzrosty jest i nawet po kilku takich sesjach kurs byłby dopiero przy wartości godziwej ale TUP niestety ostatnimi latami zaskakiwał tylko "in minus".
    Tupeczek ma rację przydałoby się jakieś info.
  • Re: Ryszard Autor: ~kris b [83.9.114.*]
    o to chodzi zeby nie bylo infa-i jak dotad nie ma-i b.dobrze-to tylko napedzi wzrost-niech sie domyslaja-szkoda tylko ze pojawily sie rdo-tabuny tumanow- z nosami zapatrzonymi w tvncnbc-z wypranymi mozgami od komentarzy anali
  • Re: Ryszard Autor: ~stasio [195.117.112.*]
    Dnia 2010-09-03 o godz. 08:17 ~kris b napisał(a):
    > o to chodzi zeby nie bylo infa-i jak dotad nie ma-i
    > b.dobrze-to tylko napedzi wzrost-niech sie domyslaja-szkoda
    > tylko ze pojawily sie rdo-tabuny tumanow- z nosami
    > zapatrzonymi w tvncnbc-z wypranymi mozgami od komentarzy
    > anali

Nim się sesja jeszcze nie zaczeła a bańka mydlana pękła pozbawiając marzycieli złudzeń .Proponuję zejść na ziemię ...
  • Re: Ryszard Autor: ~stasio [195.117.112.*]
    He he zaraz będą komentarze bo się zrobi zielono....
  • Re: Ryszard Autor: ~kris b [83.9.114.*]
    b.dobre otwarcie-na minusie-i juz wyzej-tuman mogl wczoraj wywalic po 9.robi to dzisiaj 50 gr.nizej jego problem.ja pakiet mam i nie puszcze-to dopiero poczatek ruchu.zobaczcie na plynnoscjak malo jest akcji-moze byc wszystko/pozdro
  • Re: Ryszard Autor: ~al [195.85.199.*]
    Taaaa najwiecej lezało w okolicach 7.5 a teraz troche grosza i mozna wyciągnąć niesamowici w górę, może ktoś wejdzie z porządną kasą? zobaczymy
    Tupeczek miał chyba rację bez infa nie będzie dalszej jazdy. Boryszew był w stanie iść tyle w górę tylko dzięki byle jakim, ale ciągle podawanym informacjom. Bez tego TUP też nie pojedzie bo zacznie sie osuwać i będą strzelać kolejne stoplossy i kupujący nie będą się spieszyli bo oni mają czas.
  • Re: Ryszard Autor: ~poławiacz pereł [193.105.75.*]
    trochę więcej wiary, po 20% wzroście spadek nawet o 10% jest rzeczą normalną. tutaj nie ma paniki bo spółka jest skrajnie niedowartościowana, cierpliwości.
  • Re: Ryszard Autor: ~tupeczek [79.191.251.*]
    Nie chciałbyś, żeby dzisiaj doszło do -10%, bo jak dojdzie to napewno skończy się dużo niżej i wtedy wszyscy możecie zapomnieć o wybiciu. bo go nie będzie.
  • Re: Ryszard Autor: ~kris b [83.9.122.*]
    piekna koncowka-dla mnie nie ulega watpiwosci ze tup jest zbierany.taproba-wybicia sie powiedzie-szkoda ze ulica przez rdo zainteresowala sie perelka-ale i bez nich ktos to ladnie zgarnia-a akcji malo-na wage zlota/pozdro
  • Re: Jedziemy na 30 zł Autor: ~google [79.186.24.*]
    Jedziemy na 30 i co połykaczu pereł dobra spóła
  • Re: Jedziemy na 30 zł Autor: ~poławiacz pereł [193.105.75.*]
    Pomyliłem się z szybkim rajdem na 30 zł, ale dalej uważam, że tyle będzie. Trzeba będzie jednak poczekać. A Ty frustruj się dalej, że się wyleszczyłeś z akcji, tylko może już nie na tym forum, ok?
[x]
ALTA 0,00% 1,58 2026-04-02 14:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.