Jutro juz chyba koniec spadków.Tak przynajmniej pokazuje STS.Spekuła wychodzi pekaesem i strasznie sie jej spieszy.Pewnie na Borygo lub Petrola.Chu... im w du.... na dowidzenia.
Matadore... 77.252... to antyteza mnie... pojawił się ni z gruchy ni z pietruchy jak to rolnik i próbuje podpuszczać... to samo Inka i kilka inszych żuczków :-) nie bierzta tak forum na serio...:-) odsiewajta ;-)to tak jakby powiedzieć że to ja stoje za wzrostami bo się przyznałem ;-) jasne... wykonałem kilka telefonów... i dziś podbijamy... to tak jakby osoba faktycznie posiadająca akcje BEF nie wiedziała co ma być 12.11... a co ma być ? dzien jak co dzień,.... ino, że inwestor wiedział by że 11.11 jest św państwowe i gpw nie działa, a 10.11 jest publikacja raportu za IIIQ2010... wiecpodana będzie WK akji... i w związku z tym żuczki będa miały dużo czasu na przeżucie, i mało czasu na ewentualne ruchy "sprzedać- kupic" :-)a kto by nie wiedział, a posiadał to by sprawdził z mety, nieprawdaż rolnik?:-))))a kto by pytał znaczyło by że nie rolnik i nie inwestor, nieprawdaż 77.22.??? :-)i tyle :-))))pozrdawiam el senior Matadore :-))))))))))))))))))))))))))
w związku z tym co będzie dalej, nikt was żuczki poważnie traktował nie będzie....na forachgiełdowych takich co mająakcje jest 5-10% albo mniej, i są po to żeby się pośmiać tak jak ja ... dla rozrywki...pozostałe 90% to frustraci których na otwarcie rachunku nie stac, a jedyne akcje jakie mieli to wirtualne na grze onetu i tyle..."krokodylki" "rekinki" tu nie siedzą.... mają lepsze rozrywki :-)))))))
czywiście mistrzu :))))... a tak serio: ja naprawdę jestem przekonay, że 90% piszących tylko pisze... od tego jest forum...i jak wcześniej pisałem.... moja ładniejsza połowa od lat się wscieka, że trzba o roku podlać fikusowi... trudno:-)straciłem bo sprzedałem? nie nie sprzedałem... obiecałem, że napisze jak sprzedam... :-) jestem tylko ciut cyniczny:-)))) ale cóż taki jestem i byłem i będę :-) ... a myslę , ze sprzedam tak jak pisałem 20-30% poniżej założoego przee mnie poziomu wyjścia... i uzasadniam dlaczego: bo jestem chytrusek taki :-) i pewnie przechytrze;-))))))