Powiem szczerze że nie spodziewałem się że będzie taki wynik netto. To co mówili przed, budziło obawę o stratę netto. Jednakże tłumaczenia o sezonowości letniej w czasie wiosny oraz niekorzystnym kursie Euro ogarniało mnie niepokojem. Teraz zarząd musi mocno popracować. Przez nich trzymałem akcje przez całe wakacje licząc na dobre wyniki, a oni się zesrali!!!!!.
To jest niepoważne. Straciłem dużo kasy przez ich nieuczciwość. Nie wiem czy jeszcze im kiedyś uwierzę!!!!
Nie wiem jak długo tutaj jesteś ale powiem Tobie że nie za bardzo masz prawo oceniać kto i kiedy może się wypowiadać. Ja zainwestowałem pieniądze a nie marzenia i gadanie. Sądze że i TY teraz trochę się nad tym wszystkim zastanowisz.
Dodatkowo nie jest mi obojętny los Graala bo w ponad półtora-rocznej perspektywie dał mi sowicie zarobić i mam do niego troche sentymentu. Tylko tak się zastanawiam, czy jeszcze kiedyś w niego zainwestować. Błąkam sie po innych spółkach, nie jest łatwo ale nie żałuję że sprzedałem, bo panowie mnie srodze zawiedli.
Po Huj im podawać takie informacje wcześniej w lipcu i sierpniu przed wynikami że będzie dobrze!!!!!!!!!!!!
Ps.
A co do przyzwoitości to Byś się trochę nad sabą zastanowił, jak naganiałeś przed wynikami...........................
Zainwestowałem trochę w drozapol, bo to perspektywiczna i wychodząca z dołka spółka.
Niestety, nie mogę liczyć na takich ciekawych i pozytywnie nastawionych forumowiczów jak tutaj. Na razie tam wszyscy marudzą i narzekają. Ale to jak zwykle dobra prognostyka.
A co do Graala, to ważne będzie utrzymanie wsparcia na 14,7. Jeśli go nie utrzymacie to nie będzie to wyglądać za ciekawie. Na razie jednak mamy paniczną reakcję, bo bez przesady, to nic złego w spółce się przecież nie dzieje. Nadal jest perspektywiczna.
Zastanawiam się jednak czy będzie można do końca wierzyć zarządowi i to wszystkim. Bogu dzięki że chociaż na 1,5 tyg. przed wynikami wyśpiewali prawdę i to Ich trochę broni.
Nadal uważam również że jest to dobry moment na rozważne inwestowanie na giełdzie.
Drozapol? Dobra propozycja chyba kupię jak tylko go zdejmą z górnych wideł :D
Kiedyś (3-4 lata temu) interesowałem się Drozapolem - Prezes Rybka miał wówczas robić przejęcia, budować mocarstwo. Wyszła z tego wielka lipa. Prawdziwie śmieciowy papier.