• No i co teraz? Autor: ~Jac19751 [83.11.41.*]
    Powiem szczerze że nie spodziewałem się że będzie taki wynik netto. To co mówili przed, budziło obawę o stratę netto. Jednakże tłumaczenia o sezonowości letniej w czasie wiosny oraz niekorzystnym kursie Euro ogarniało mnie niepokojem. Teraz zarząd musi mocno popracować. Przez nich trzymałem akcje przez całe wakacje licząc na dobre wyniki, a oni się zesrali!!!!!.
    To jest niepoważne. Straciłem dużo kasy przez ich nieuczciwość. Nie wiem czy jeszcze im kiedyś uwierzę!!!!
  • Re: No i co teraz? Autor: ~fdsaghfdashgf [80.245.182.*]
    Niepoważne to jest twoje inwestowanie. Gdybyś miał minimum przyzwoitości zniknął byś stąd.
  • Re: No i co teraz? Autor: ~Jac19751 [83.11.41.*]
    Nie wiem jak długo tutaj jesteś ale powiem Tobie że nie za bardzo masz prawo oceniać kto i kiedy może się wypowiadać. Ja zainwestowałem pieniądze a nie marzenia i gadanie. Sądze że i TY teraz trochę się nad tym wszystkim zastanowisz.

Dodatkowo nie jest mi obojętny los Graala bo w ponad półtora-rocznej perspektywie dał mi sowicie zarobić i mam do niego troche sentymentu. Tylko tak się zastanawiam, czy jeszcze kiedyś w niego zainwestować. Błąkam sie po innych spółkach, nie jest łatwo ale nie żałuję że sprzedałem, bo panowie mnie srodze zawiedli.
    Po Huj im podawać takie informacje wcześniej w lipcu i sierpniu przed wynikami że będzie dobrze!!!!!!!!!!!!

Ps.
    A co do przyzwoitości to Byś się trochę nad sabą zastanowił, jak naganiałeś przed wynikami...........................
  • Re: No i co teraz? Autor: ~fdsghdfahsdfas [80.245.182.*]
    "?"
  • Re: No i co teraz? Autor: sebastian76 [10.12.51.*]
    Jac19751 brawo co za słownictwo. Niestety blado wypadły Twoje dzisiejsze posty.
    Ponoć ten wyraz pisze się przez "ch" :)
  • Re: No i co teraz? Autor: ~rozsądny [194.63.135.*]
    Trochę cierpliwości i spokoju życzę
  • Re: No i co teraz? Autor: ~rozsądny [194.63.135.*]
    I dodam jeszcze, że odlatujemy już niebawem.
  • Re: No i co teraz? Autor: sebastian76 [10.12.51.*]
    Właśnie, też mi to wygląda na zaniżanie przed odpałem :)
  • Re: No i co teraz? Autor: ~święty graal [83.6.229.*]
    Jac - a Ty masz teraz jakieś ciekawe spółki na oku ? jak oceniasz sytuację na Graalu na najbliższy mesiąc czy dwa ?
  • Re: No i co teraz? Autor: ~Jac19751 [83.11.2.*]
    Zainwestowałem trochę w drozapol, bo to perspektywiczna i wychodząca z dołka spółka.
    Niestety, nie mogę liczyć na takich ciekawych i pozytywnie nastawionych forumowiczów jak tutaj. Na razie tam wszyscy marudzą i narzekają. Ale to jak zwykle dobra prognostyka.

A co do Graala, to ważne będzie utrzymanie wsparcia na 14,7. Jeśli go nie utrzymacie to nie będzie to wyglądać za ciekawie. Na razie jednak mamy paniczną reakcję, bo bez przesady, to nic złego w spółce się przecież nie dzieje. Nadal jest perspektywiczna.

Zastanawiam się jednak czy będzie można do końca wierzyć zarządowi i to wszystkim. Bogu dzięki że chociaż na 1,5 tyg. przed wynikami wyśpiewali prawdę i to Ich trochę broni.

Nadal uważam również że jest to dobry moment na rozważne inwestowanie na giełdzie.

Pozdro.
  • Re: No i co teraz? Autor: ~qq [217.153.71.*]
    i jak dro? warto było popuścić?
  • Re: No i co teraz? Autor: sebastian76 [77.254.91.*]
    Drozapol? Dobra propozycja chyba kupię jak tylko go zdejmą z górnych wideł :D
    Kiedyś (3-4 lata temu) interesowałem się Drozapolem - Prezes Rybka miał wówczas robić przejęcia, budować mocarstwo. Wyszła z tego wielka lipa. Prawdziwie śmieciowy papier.
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.