Spólka i tak jest jeszcze niedowartościowana. Oponeo wchodzi na rynki zachodnie, osiągają coraz większe zyski. Więc spokojnie pozwólmy się rozwijać spółce. Co do wyników i dynamiki, przrosły moje oczekiwania.
Spólka i tak jest jeszcze niedowartościowana. Oponeo wchodzi na rynki zachodnie, osiągają coraz większe zyski. Więc spokojnie pozwólmy się rozwijać spółce. Co do wyników i dynamiki, przrosły moje oczekiwania.
obserujac dzisiejsza sesje kazdy czekał na to jakie beda wyniki...obrot przesłab tylko nieliczni pozbywali sie papiera mysle ze kazdy spodziewał sie dobrych wynikow ale nie az takich...
Nie liczył bym na jakiś mega odpał jutro. Spółka porusza się w określonym trendzie. TAk jak wcześniej założyłem sobie konsolidacje przy 10zł. Jutro obstawiam w granicach 10-15% wzrost nie więcej, chodź mogę się mylić.
Proszę się nie sugerować moim postem, stanowi wyłącznie moje osobiste przemyślenia.
mysle ze jutrospokojnie ..skonczył sie czas szalenstwteraz juz nastał czas szukac społek z potencjałem ktore sie rozwijaja a nie do jedngo wora wszystkie ...oponeo na pewno takie jest ale jutro sadze ze bedzie w miare spokojnie...
zastnawiam sie na jednym..kto teraz chce akcje sprzedac...?ostatnie 2 dni były ukryte na S..ale po cookaze sie w najblizszych dniachja osobiscie nie puszcam złota i to bardzo długo...