• ale czad Autor: ~memo [178.56.175.*]
    ale czad, będzie można kupić akcje Virtual Vision S.A. po 0,06 a nawet po 0,04. Dobrze się chłopaki spisali i zajechali kurs tak nisko. No no 444, Mecha i inni wielkie uznanie. Akcje Kunickiego wkrótce za niemal free!!! Będzie jazda!!! Sprzedawać!!!!
  • Re: ale czad Autor: ~444 [82.139.166.*]
    raczej nie spisała się marysia kunicka. ale jak schowa proce z akcjami i zaprzestanie strzelania, wyjmie natomiast szpadel i zajmie się robotą jak na spółkę notowaną na NC przystało, to może się polepszy.
  • Re: ale czad Autor: ~memo [178.56.175.*]
    nie no chłopaki nie zalewajcie. Dobrą robote zrobiliście. Lux. Kupiłbym ale wiem że jeszcze robota nie skończona więc się strzymam jeszcze. Wy to macie kapusty.
  • Re: ale czad Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    strzymaj sie strzymaj :D

ja jak dostane po 6tke to tak samo jakbym 6tke w lotto trafil

kupie po 6 groszy moze juz jutro, stoje od dosc dawna i szczerze to juz tracilem nadzieje na zakupy, ale moze jednak :D

chco slyszalem ze jutro konczymy na 8 groszach
    moze to byc prawda ?
  • Re: ale czad Autor: ~memo [188.47.59.*]
    strzymaj sie ja sie strzymuje może jeszcze ktoś się strzyma i bedzie. Chłopaki mają kapuche to zajadą kurs jak ostatnio ja kunia na polu. Ale zdąrzyłech zato przed tymi opadami no i kobyła może se teraz odpocząć trochu.
    ja cale dotacje do hektara jakie zara beda to wrzuce w VV po 6 groni zeby dziatki mialy na hacjende w przyszlosci

bedziem miec miljiony papiera, nawet soltys pozazdrosci jak mu powiem o tym na potancowce w remizie
  • Re: ale czad Autor: ~memo [188.47.59.*]
    ja to nie wiem ale ja się strzymuje.słuchajta gdzie moge kupić te akcje? w jaki dzienniku są te akcje?
  • Re: ale czad Autor: ~memo [178.56.172.*]
    słuchajta panocki 444, Mechagodzilla i inni... powiedzcie ze do ilu dzisiej zajechacie kurs? bo nie wiem czy mam sie jestrze strzymywać czy jeszcze się nie nie strzymywać?
    chyba nie jestes az tak naiwny ze to mecha doluje kursa ...
    on ma tylko jedna funkcje - psioczyc na spolke jak najwiecej w celu ... wiadomo jakim

moj znajomy zatrudnia nawet dwoch takich na maly etacik zeby mu calymi dniami robili na watkach w zaleznosci to co chce, albo wklejali linki do rakiet startujacych w kosmos albo lzyli na spolke

taki mecha pewnie z tej samej polki inwestor co z koziej d ... traba
    :)

nie ogladaj sie tylko lykaj po 6-7 jak daja jeszcze, to juz ostatni dzwonek
  • Re: ale czad Autor: ~memo [178.56.172.*]
    no ja to już nie wiem kogo słuchać. Mecha, 444 i inni mówili żeby się strzymywać to się strzymywałem, ty mi mówisz żeby się nie strzymywać. Ale mi się wydaje coś że trza słuchać tych pierwszych, no i ty coś o rakietach, pewnie nasa, to ja nie wiem.
  • Re: ale czad Autor: ~memo [188.47.55.*]
    panocki mecha, 444 i inne meksyki, to do ilu dzisiej zajedziecie kursa? Ja tak jak muwiliście się strzymuje i bedę dalej was słuchował. To jak będzie? Będzie zjazda czy jazda bo się już pogubił? wy to macie kapuchy i zajechać kursa to nie problem co?
  • Re: ale czad Autor: ~444 [82.139.165.*]
    pusty łbie, dzwoń do marysi kunickiej - tam jes źródło wysypki, a póki co jak lubisz rolę i pole, to mam pług do podczepienia - będziesz miał zajęcie.
    zapodaj mu od razu swoje chomąto
    i mozecie dalej razem, w kupie sila, kupy nikt nie rusza
  • Re: ale czad Autor: ~memo [188.47.55.*]
    ja tam chomonto mam dla kunia a ten z tego co mi się zdaje nie lubi jak mu się wchodzi na zadek. panowie 444 i mechowie i inne meksyki powidzcie ile dzisiej zajedziecie kursa bo ja sie strzymuje a kuniowi trza siana za zachowek przywdziać.
    ja sie nie strzymuje, tylko wystawilem visiona na S bo bede musial splacic odroczke wzieta pod karena, wiec mozecie brac
    :D
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.