ale czad, będzie można kupić akcje Virtual Vision S.A. po 0,06 a nawet po 0,04. Dobrze się chłopaki spisali i zajechali kurs tak nisko. No no 444, Mecha i inni wielkie uznanie. Akcje Kunickiego wkrótce za niemal free!!! Będzie jazda!!! Sprzedawać!!!!
raczej nie spisała się marysia kunicka. ale jak schowa proce z akcjami i zaprzestanie strzelania, wyjmie natomiast szpadel i zajmie się robotą jak na spółkę notowaną na NC przystało, to może się polepszy.
nie no chłopaki nie zalewajcie. Dobrą robote zrobiliście. Lux. Kupiłbym ale wiem że jeszcze robota nie skończona więc się strzymam jeszcze. Wy to macie kapusty.
strzymaj sie ja sie strzymuje może jeszcze ktoś się strzyma i bedzie. Chłopaki mają kapuche to zajadą kurs jak ostatnio ja kunia na polu. Ale zdąrzyłech zato przed tymi opadami no i kobyła może se teraz odpocząć trochu.
słuchajta panocki 444, Mechagodzilla i inni... powiedzcie ze do ilu dzisiej zajechacie kurs? bo nie wiem czy mam sie jestrze strzymywać czy jeszcze się nie nie strzymywać?
chyba nie jestes az tak naiwny ze to mecha doluje kursa ...
on ma tylko jedna funkcje - psioczyc na spolke jak najwiecej w celu ... wiadomo jakim
moj znajomy zatrudnia nawet dwoch takich na maly etacik zeby mu calymi dniami robili na watkach w zaleznosci to co chce, albo wklejali linki do rakiet startujacych w kosmos albo lzyli na spolke
taki mecha pewnie z tej samej polki inwestor co z koziej d ... traba
:)
nie ogladaj sie tylko lykaj po 6-7 jak daja jeszcze, to juz ostatni dzwonek
no ja to już nie wiem kogo słuchać. Mecha, 444 i inni mówili żeby się strzymywać to się strzymywałem, ty mi mówisz żeby się nie strzymywać. Ale mi się wydaje coś że trza słuchać tych pierwszych, no i ty coś o rakietach, pewnie nasa, to ja nie wiem.
panocki mecha, 444 i inne meksyki, to do ilu dzisiej zajedziecie kursa? Ja tak jak muwiliście się strzymuje i bedę dalej was słuchował. To jak będzie? Będzie zjazda czy jazda bo się już pogubił? wy to macie kapuchy i zajechać kursa to nie problem co?
ja tam chomonto mam dla kunia a ten z tego co mi się zdaje nie lubi jak mu się wchodzi na zadek. panowie 444 i mechowie i inne meksyki powidzcie ile dzisiej zajedziecie kursa bo ja sie strzymuje a kuniowi trza siana za zachowek przywdziać.