najwaźniejsza w mojej ocenie jest dostępność do rynków zbytu. Tu jest prawdziwy potencjał. Spółka eksortuje swoje ekologiczne mroźonki niemal na wszystkie kontynenty.
wiem, właśnie też zauważyłem to dzięki Twoim wskazówkom z innego forum :) przyznam, że obserwowałem niektóre Twoje "rekomendacje" i często były to cenne wskazówki. Teraz też postanowiłem zainwestować trochę w Eskimosa i mam nadzieję, że był to dobry krok.
a słyszałeś o tej ofercie?ja nie. Jak bym wiedział to sam bym się zapisał na perełkę. Po prostu słaba promocja była i tyle. Nie to co parówkowo wiatrakowy przerost formy nad treścią
kolego te parę akcji sprzedali ci co liczyli że w tydzień będzie 100%. i tyle. pampers pełny i poszło. zobacz że te zlecenia <1,10 na S to zlecenia animatora żeby dziury nie było w arkuszu. paierek wyzbierany a jeżeli chcą wejść na gpw o czy m głośno i wyraźnie móią to kapitalizacja musi przekroczyć 15mln euro czyli na chwilę obecną jakieś 3,1 za sztukę. a jeżeli miała być emisja przy przejściu to na pewno nie będzie taniej ni obecna czyli żeby się powiodłą to i tak kurs musi skoczyć w górę do 3-5 pln. zakłąd piękny, nowoczensy a co najważniesze, nie ma problemu ze zbytem produkcji. eksportują prawie na każdy kontyneny a moce produkcyjne wykorzystane w 100%