Zarząd Spółki Infinity SA. informuje, że Prezes Zarządu Waldemar Kurek-Mosakowski dnia 23 sierpnia 2010 roku przedstawił członkom Rady Nadzorczej Spółki nową wizję rozwoju Infinity wraz założeniami budżetowymi.Głównym elementem rozwoju jest stworzenie nowego serwisu internetowego zwanego Strefą Korzyści. Celem Strefy będzie dostarczanie szeroko rozumianych korzyści dla zarejestrowanych użytkowników. Serwis będzie między innymi synergią istniejących już w Internecie form takich jak: serwis społecznościowy, e-commerce, klub lojalnościowy, wirtualne targi. W nowym projekcie Zarząd zamierza wykorzystać stworzone moduły oprogramowania powstałe przy realizacji koncepcji Solaris Gate.Jednocześnie Zarząd Infinity S.A. oświadcza, że nowa wizja jest priorytetem na obecnym etapie rozwoju Spółki, natomiast koncepcja Solaris Gate po modyfikacji będzie rozwijana i w nowym projekcie będzie stanowić wartość dodaną dla uczestników Strefy Korzyści.O decyzji Rady Nadzorczej dotyczącej przyjęcia nowej strategii rozwoju Spółka niezwłocznie poinformuje inwestorów
czyli - nic nie było, a teraz wszystkie pomysły do wora - czyli znowu będzie NIC .. i kazdy kto korzysta z portali itp... m.in. tu na bankierze widzi ile osób jest zarejestrowanych. To jest o 10 lat zapóźnione i kompletnie nie ma sensu - PORAŻKA,
współczuję tym osobom co pracują w tej firmie - skończą na robieniu stron www
Ty żartujesz ? Jacy pracownicy ? Dobry programista to 7-12 tys miesięcznie kosztu dla firmy Te "synergiczne serwisy" to 2-3 studentów na zlecenie którzy pewnie i tak nie dostali za to kasy.
nie no piękna strategia. dotychczasowym akcjonariuszom, którzy przekonani byli o tym że działalność operacyjna spółczyny koncentruje się na solaris gate, bez wazeliny prezesik kurek-srurek zapakował. Tylko nazwa powinna być inna :Strefa Dymania Akcjonariuszy.
De,
Jacy pracownicy? Przecież spółka na 30.06.2010 nie zatrudniała żadnego pracownika z tytułu umowy o pracę!
Za 2Q wyszarpała 2 tysiaki przychodu i ogłosiła taką strategię, że można się załamac, a coś czuję, że na realizację tych genialnych planów potrzebna będzie kasa, więc albo będzie nowa emisja albo kolejna pożyczka od dobrodusznych członków zarządu bądź rady nadzorczej.
Tych co pisali, że jedynie naganiam, żeby odkupic taniej, informuję, że mimo tak "atrkacyjnego" kursu, nie posiadam żadnej akcji IFY.
Pozdrawiam i ponownie przestrzegam,
Misiek
Misiek coś TY taki dobroczyńca juak nie masz akcji. Jak mam tyle lat to niekt jeszcze nie troszczył się o moją kasę tak jak TY. Dbaj o swoje pieniądze, a nie nasze :)))))))))))
Trochę sypnęli wystraszeni - oddali z dużą stratą - ale obrót mały - jak bedzie po 30 groszy to za półtora miliiona bedzie mozna kupić prawie wszystkie akcje - tylko po co ?
faktycznie - sp. nie ma niczego co sprzedaje .. i teraz bierze "odpowiedzialny" zarząd z "doświadczeniem" by przedstawić "nowy" plan -:) toż to półdebil pisał taki komunikat - wprost pokazuje, że nic nie mieli gdy mówili, że trzymają w garści cały świat
Mbc,
Twoją kasę mam gdzieś, ale jak Ci się podoba kierunek kursu? Uważasz, że jesteś lepszym "doradcą giełdwym" niż inni, czy byłeś na tyle rozważny i ustawiłeś SL na 35 groszach?
Ja od początku powtarzam, że to skandal, że taka spółka została wpuszczona na GPW.
Infomuję, że nadal pomimo coraz "atrakcyjniejszych" poziomów kursu to nie mam ani jednej akcji tej spółki.
Pozdrawiam i odradzam,
Misiek
popieram, bytność tego bytu na jakiejkolwiek giełdzie podważa wiarygodność całego rynku.
Porządny osiedlowy warzywniak jest bardziej przejrzysty i stabilny, o wyższym posiadanym majątku nie wspominając.