... nowych Kolegów iKoleżanki... witajcie mili dawcy kapitału :)))))pragnę zaznaczyć, że ja was z otwartymi ramionami... więc witajcie IINWESTORÓW nie witam, albo ozięble... bo Ci to trzymaja tylko i trzymają... na nich się nie zarobi :-)witam równiez powracających i myślących nad powrotem... poczekajta... wejdźta jak AT wygeneruje sygnał kupna przy 3,5 :-)
a myślisz, że w jakim celu się odezwałem?:-)))co??? ja gorszy od innych...??? Kowalski zarobił? trza mu podłożyć psią k... na wycieraczkę :-) a niech ma:-))))
Sadownik 30ha bez urazy ale obiecałeś że wiecej się nie odezwiesz na tym forum.Rzucasz słowa na wiatr?Pozdrawiam akcjonariuszy Beefsana i prośba - nie dajcie się wyleszczyć.
sadownik do odwołania zrozumiałem dokładnie co napisałeś.Niestety nie odwołałeś swojego przyżeczena.możliwe że zapomniałes tego zrobić.Przyznaj się jednak że jesteś niekonsekwentny w tym co piszesz.
Boże broń.... ja krowiego mięcha nie tykam :-))))))))))))))))))))))))Poza tym jak mam wsiąść jak nim jadę od ponad 2 lat? i dran ostatnio nawet przestał przystawać:-))))
od 6 lat ni kwiatka?... hym... sprawdź dokładnie... na mojektoś ci iglaki, a nie grusze i jabłonie wcisnął.. :-) jak kole płota to zostaw dla dekoracji :-)
ale mnie oszukali to ja pojechałem pekaesem w dół a tu cały czas zielono...no nic poczekam jak przebije 5 pln to odkupie wtedy będzie sygnał zakupu :)))))