• mają super promocje Autor: ~cadmenn [213.238.114.*]
    Dla powracających z wakacji przygotowali niezłe promocje sprzetu HP
  • Re: mają super promocje Autor: ~Kruty [212.75.114.*]
    Zbliża się koniec gnicia na poziomach 3,15-3,25 PLN. Po publikacji wyników i rozpoczęciu skupu kurs polecie w górę. Jeszcze trochę cierpliwości. Myślę, że już w poniedziałek rozpocznie się atak popyt. Nie będzie juz na co czekać. Kto nie kupił będzie musiał kupować na wyższych poziomach. Trochę mnie ta przecena zaskoczyła. Można było się obkupić w tym tygodniu, a ja kopletowałem od począdku sierpnia, więc na razie wesoło nie jest. Ale inwestycja wg teorii to minimum 100 dni posiadania akcji. Krótszy termin to spekulacja.
  • Re: mają super promocje Autor: ~czapajewo [83.2.238.*]
    Ostatni kwartał
    usługi własne oprogramowanie 0,36 mln PLN
    rok temu 0,134mln
    dwa lata temu na minusie
    tempo rzyrostu uslug jest impoujace 25-30% na kwartał
    Oprogramowanie
    0,415 mln
    rok temu 0,337
    tu obok usług własnych moim zdaniem mamy spory potencjał wzrostowy jeszcze w 2008r w tych pozycjach nawet w wakacyjnych 2 i 3 kwartale było prawie 0,8 mln a więc 2 razy więcej niz dzisiaj - jest co nadrabiać.

Szkolenia
    0,293 mln
    rok temu 0,282 mln

Serwis
    0,113 mln
    rok temu 0,099 mln

Ogólnie dywrsyfikacja działalności jest niezła Procad to nie tylko Oprogramowanie/szkolenia ale i usługi
  • Re: mają super promocje Autor: ~czapajewo [83.2.238.*]
    Wygląda na to że brać z poczatku będa po 3000 może 4000szt. pewno starczy na to zeby kurs nie spadał- czy cuś więcej zobaczymy :)
  • Re: mają super promocje Autor: ~Kruty [212.75.114.*]
    A ja myślę, że kurs będzie szedł w górę w tempie min 5% tygodniowo w okresie skupu. Tak więc 4,50 PLN powinniśmy osiągnąć na koniec października. Później będzie trudniej bo nie będzie motywacji wielkiej a Procad będzie musiał jeszcze kupować (o ile nie skupi szybko po niskiej cenie na początku). Dopiero po umożeniu będzie można myśleć o kolejnych wzrostach. Do tego czasu rynki wyjdą na prostą i zaczną marsz do góry.
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.