nie ma bata, ktoś zawsze sobie kupi jakiś pakiet i to nie mały i to codziennie, typowe skubanie aby nie wywołać czasami wzrostów, jak tak dalej pójdzie ja zacznę przy minimach dziennych też łykać małymi dawkami
Gdzie ty widzisz te pakiety kupowane, zawsze stawiają na S sporo i jest zjazd, lub skubanie aż nie dołożą nowej paczki. Czasem czekają aż ktoś na kupnie nie wystawi więcej i go zasypują. Wystarczy spojrzeć na dzienny, godzinny wykres dystrybucji i widać, że sypią od dawna.
była strzałem w dziesiątkę!!
dzisiaj mogłem sprzedać ale nie zrobiłem tego, może jeszcze spaść to znowu dokupię, uważam, że niebawem zarobię na tym kilkadziesiąt %
pozdrawiam techmex'ów ;)
siedzę również na IGR i czekam na bardzo dobre info - potwierdzenie że jest inwestor, hehe widocznie lubię duże ryzyko skoro inwestuje w takie spółki :)
już coś jednak wiedzą... AT pokazuje że zbliżają się dobre informacje i nie każdy niestety może załapać się na tanie akcje bo to różni rekina od leszcza - strach, jeżeli boisz się kupować dla mnie to = trzeba kupować, jak jestem czegoś pewny to w 90% zawsze było na odwrót...