rozliczenia Lipińskiego i pierwszych przychodów z Katowic. Potem może się okazać, że nie warto tego w ogóle sprzedawać i trzeba ..... dokupić. Niedowartościowanie względem rynku i reszty branży staje się coraz bardziej nahalne. Jak sprzedasz to co poza spekułą mozna tu sensownie kupić? ze 2-3 spółki.
zdjąłem wszystko co poniżej 8 - bo warto zaryzykować. Urosnąć może sporo a spaść nawet przy słabych wynikach niewiele maks do 7 . Na II lub III Q pojawi się wszak te 4-5 mln euro za LIpińskiego . Nie wiem jak rozliczą R. Center ale pewnie bez wpływu na wynik, a dochody z najmu będą generowane. Chyba żeby i ro pożenili ale mało prawdopodobne gdy będą kolejne etapy.mam nadzieje że wyniki będą w poniedziałek lub wtorek , a nie dziś , jutro lub w sobotę - bo wtedy złagodzą ewentualną dynamikę wzrostów.
Też, tak myślę. Niedawno uśredniałem do góry, aktualnie mam średnią 7,30. Jeśli nawet półroczny raport będzie neutralny to roczny powinien wyglądać bardzo dobrze. RC w Katowicach mogą wycenić w/g cen nabycia czyli za ile zbudowali lub na podstawie wyceny wartości godziwej.
jeżeli to ty gratuluję. chyba zdenerwowałeś cwaniaków insiderów, co oddali to i liczyli, że odbiorą taniej, a tu takie zdziwko. żałuję, że nie było mnie na sesji. Jutro spróbuję być. Wracam a tuy taka miła niespodzianka. pozdrawiam
możliwe, że najtańsza na GPW. A jak uwolnią troche gotówki to aż się prosi o skupienie miliona akcji z rynku (raptem 2 mln EUR) i zrobienie emisji ale już po znacznie wyższych cenach. Cierpliwsi zostaliby nagrodzeni podwójnie. No i koniecznie lepiej komunikować się z inwestorami tj. zamieszczać raporty kwartalne po polsku. Sam nie mam z tym problemów ale jest wielu inwestorów, dla których to dodatkowa bariera.
Tymczasem papierem interesuje się coraz więcej ludzi. Nie wszyscy zdążą wsiąść jak na Budopol i potem trzeba sie modlić o korektę. Jest szansa na dubla.