widze, że w ostatnich dniach, tygodniach ponownie strasznie gwarno zrobiło sie od naganiaczy na spadki. Trudno się dziwic, w koncu kazdy chce taniej nabyc akcje
Musze was rozczarowac, wciaz czekamy na kilka komunikatów ze społki, a będą one niewątpliwie ciekawe i powinny dac impuls do wzrostów, ale nie paru % ale mocnego ruchu w góre.
pozdrawiam Visionerów
p.s.
cierpliwosc na tej spolce to podstawa, w koncu kazdy kto wchodzic w ta spolke brał na klatę ryzyko oraz horyzont czasowy inwestycji
zatem uszy do góry i nie dawac sie mechch..mega przydupasom:)
juz jest mało chetnych na wywalanie po 0,07zł zaraz zaczna brac po 0,08zł to tez troche potrwa az ci którzy kupili po 0,07zł i ustawili sie na sprzedarz po 0,08zł jak nie pojawi sie ciekawe info bedziemy stac w miejscu
i wy w to wierzycie o czym tu piszecie? rok temu mogłem opylic to po 12 gr, ale słuchałem, że coś z tej spółki będzi, a dziś niebawem i za 7 gr tego nie sprzedam. Straszny obciach ze tu siedze
zalecam cisze i spokoj...............................rozumiem, ze potrzebni sa goscie od bicia piany ale panowie, na boga idzcie na inne watki np. Veno i tam dawajcie upust swojej frustracji.....pozdrawiam Visionerów,trzymac, nie oddawać, dokupować
"niebawem" , "cierpliwości", "zobaczycie", " ma być" - ile już lat to powtarza polski leszcz :)), a co z objęciem udziałów w Magma Films ? - toż to był koronny argument na przyszłe zlecenia produkcji dla visiona ??? - panowie, siedzicie na wydmuszce, przestańcie się kompromitować i przy okazji to forum.
w przeciwieństwie do ciebie to ja wpadam okazjonalnie:) proponuje wrócic do tematu jak kurs spolki bedzie latac na duzo wyzszych poziomach niz obecnie.... pozdrawiam Visionerow...nie dajcie sie robic w kakao bo tutaj idzie gra o ponadprzecitne zyski i tylko nieliczni tego doswiadcza, no chyba ze lubicie sie zadowolic paroma % to gratuluje..