• dziś wszedłem :) Autor: mark62 [89.25.160.*]
    po artykule z Gazecie Prawnej "Eldorado na kasy fiskalne".... będę trzymał ile będzie trzeba :)
    pozdrawiam
  • Re: dziś wszedłem :) Autor: ~pitpit [77.255.101.*]
    pamietaj ze eldorado bedzie dopiero 4 kwartał a najpewniej 1 kw 2011
    skoro novitus skupil po 2,96 mniejszy pakiet to wiekszy skupi drozej
    wiec nizej juz chyba nie spadnie
  • Re: dziś wszedłem :) Autor: mark62 [89.25.160.*]
    tak,,, ja to wiem :) jestem cierpliwy, mam czas i pewny zarobek
  • Re: dziś wszedłem :) Autor: ~maklero [78.88.210.*]
    Będzie dywidenda albo wezwanie warto trzymać
  • Re: dziś wszedłem :) Autor: ~ikeui [95.49.117.*]
    świetna decyzja. Ja weszłam wcześniej. Zamieszanie z próbą przejęcia pomoże tylko spółce. Jeśli się obroni to będzie wybicie. Też czekam. Tak trzymać. Pozdrawiam
    trzymam dalej a nawet mam więcej :) będzie dobrze w połowie przyszłego roku fura kasy
    pozdrawiam akcjonariat Elzabu
  • Re: dziś wszedłem :) Autor: ~adek [94.42.37.*]
    akurat spośród wszystkich dużych graczy na rynku fiskalnym to Elzab najmniej skorzysta na tym przyszłorocznym "eldorado". Nie mają nic dla tego klienta. Ich wielkie przestarzałe konstrukcje nijak się mają do tego co pokazuje Novitus i Posnet. Jaki lekarz kupi kasę, którą musi nosić w wielkiej torbie jak ma maleńkie kasy konkurencji i to jeszcze z elektroniczną kopią.
    myślę że żaden lekarz czy prawnik nie będzie się nawet zastanawiał jak to obsłużyć... będzie musiał mieć bo takie prawo ale co będzie dalej to zobaczymy w praktyce
  • Jak wezwanie się nie powiedzie to będzie dalsze gnicie a Autor: ~Mark [192.168.3.*]
    nie wybicie. Ewentualnie sztuczne wybicie a potem spadek kursu i gnicie przez kolejne lata.
  • Re: dziś wszedłem :) Autor: ~adek [95.49.117.*]
    a to zaskakujące, masz chyba koego stare informacje. Dziś w sklepie widziałem malutką kasę Elzabu i uśmiechnąłem się pod wąsem....
  • Re: dziś wszedłem :) Autor: ~adek [178.181.210.*]
    Widać że nie masz pojęcia o branży kasiarskiej.
    Ja w niej siedzie już od 15 lat i wierz mi, że to coś Elzabu co widziałeś to było WIELKIE w porównaniu z kasami konkurencji. Porównaj sobie te produkty na stronach Elzabu, Posneta, Novitusa - wszędzie znajdziesz wymiary ich urządzeń. Nawet jak w tej swojej najmniejszej kasie (która jest dwa-trzy razy większa od kas konkurencji) dorobią kopię elektroniczną - bo już się chwalą że będą mieć, to i tak mało który lekarz, dentysta, prawnik itp wybierze taką kasę.
    A dlaczego używasz tego nicku co ja? Dla zmylenia innych?
[x]
ELZAB -3,87% 1,92 2023-12-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.