techmex leci na 1,44 a ten leszcz który dzisiaj na fix wystawił te swoje marne 20k to niech się nie kompromituje, bo po pierwsze pokazuje grubasowi iż "jeszcze są tacy" co mają akcje w pakiecie i trzeba go wycisnąć aż to sprzeda w samym psychicznym dołku a po drugie mogłeś to wystawić w trakcie sesji, moja rada - sprzedaj bo kupisz taniej przy 1,44zł, ja czekam na ciebie z gotówką na tym poziomie ćwoku
bardzo optymistyczna ta twoja prognoza. Dlaczego ma nie zjechać niżej? Spółka w stanie upadłości likwidacyjnej, prezes niestety zmarł, sąd ostatnio tylko utrudnił jakiąkolwiek możliwość odwrócenia beznadziejnej sytuacji spółki wydłużają okres przebywania w stanie upadłości przez kolejne 45 dni, obroty spadają tak jak i kurs, akcjonariat na forum to marzyciele. Pozdrawiam i wydaje mi się, że gra na techmexie zakończona, przynajmniej do momentu kolejnej rozprawy.
nie naganiam na nic tylko pisze swoje przymyślenia nawet zielonego pojęcia nie masz czy mam akcje PC, zenka, techmexa czy tez nie mam i chce kupić więc daj se człowieku luz
Dnia 2010-08-24 o godz. 20:17 califas napisał(a):
> nie naganiam na nic tylko pisze swoje przymyślenia nawet
> zielonego pojęcia nie masz czy mam akcje PC, zenka,
> techmexa czy tez nie mam i chce kupić więc daj se człowieku
> luz
Ale ja jestem wyluzowany, za ty chyba dosyć spięty. Zapytałem sie grzecznie masz, czy chciałbyś mieć?? Nie ja cię nie śledze po prostu wybrałes te same spółki co ja. A na każdej naganiasz na spadki