• moja prognoza: Autor: califas [94.254.150.*]
    techmex leci na 1,44 a ten leszcz który dzisiaj na fix wystawił te swoje marne 20k to niech się nie kompromituje, bo po pierwsze pokazuje grubasowi iż "jeszcze są tacy" co mają akcje w pakiecie i trzeba go wycisnąć aż to sprzeda w samym psychicznym dołku a po drugie mogłeś to wystawić w trakcie sesji, moja rada - sprzedaj bo kupisz taniej przy 1,44zł, ja czekam na ciebie z gotówką na tym poziomie ćwoku
  • Re: moja prognoza: Autor: ~Arti_C [109.243.98.*]
    bardzo optymistyczna ta twoja prognoza. Dlaczego ma nie zjechać niżej? Spółka w stanie upadłości likwidacyjnej, prezes niestety zmarł, sąd ostatnio tylko utrudnił jakiąkolwiek możliwość odwrócenia beznadziejnej sytuacji spółki wydłużają okres przebywania w stanie upadłości przez kolejne 45 dni, obroty spadają tak jak i kurs, akcjonariat na forum to marzyciele. Pozdrawiam i wydaje mi się, że gra na techmexie zakończona, przynajmniej do momentu kolejnej rozprawy.
  • Re: moja prognoza: Autor: ~dr [79.163.100.*]
    Napisz o czymś, o czym nie wiemy.
  • Re: moja prognoza: Autor: ~asd [83.6.237.*]
    O tu też jesteś i naganiasz na sprzedaż tak samo jak na PC Guard i Zenku
  • a ty co śledzisz mnie czy wybierasz te same spółki co ja? Autor: califas [188.33.140.*]
    nie naganiam na nic tylko pisze swoje przymyślenia nawet zielonego pojęcia nie masz czy mam akcje PC, zenka, techmexa czy tez nie mam i chce kupić więc daj se człowieku luz
  • Re: a ty co śledzisz mnie czy wybierasz te same spółki co ja? Autor: ~asd [83.6.237.*]
    Dnia 2010-08-24 o godz. 20:17 califas napisał(a):
    > nie naganiam na nic tylko pisze swoje przymyślenia nawet
    > zielonego pojęcia nie masz czy mam akcje PC, zenka,
    > techmexa czy tez nie mam i chce kupić więc daj se człowieku
    > luz

Ale ja jestem wyluzowany, za ty chyba dosyć spięty. Zapytałem sie grzecznie masz, czy chciałbyś mieć?? Nie ja cię nie śledze po prostu wybrałes te same spółki co ja. A na każdej naganiasz na spadki
[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 15:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.