:-)mam taką staromodną zasadę... jak czegoś nie mam to dziub na temat tego czegoś trzymam w ciup...
jak nie miałem dzieci to nie gadałem o ich wychowaniu... itd ... itd... i bardzo szanuje ludzi którzy mają podobne zasady...
nie masz - nie bierz głosu w dyskusji... siedź z boku, obserwuj i nie zawracaj uwagi jakżeś to ładnie skopiował i przedrukował cudze treści bo ci się ktos do d... zgodnie z Dz_U_2000_80_904 z 4.02.1994 ... jak już dorośniesz, może samemu coś wymyślisz i może znajdziesz grono słuchaczy :-)
a na razie pa:-)
hmm... zawsze tak jest ale najczesciej to cierpliwi zarabiaja najwiecej :) mnie skusilo na Borku przy 2 z kawalkiem a kurs teraz zgola inny, a tu fajne plany ma PBS wiec zamierzam posiedziec mimo, ze siedze juz dluzej niz Ty ;)
a kto sie denerwuje :) ... to Ty latasz jak ze sraczka po watkach mimo ze nie posiadasz akcji i wypisujesz cuda, czekaj na tym poziomie co gdzies tam wspominales i sie odezwij jak juz swoje osiagniesz
jak rosnie to cisza jak spada to kraczesz jak najety
czy ja pisze "spadnie bo spadnie" czy pisze to co widac a twierdzenie tak ja ty"ze wzrosnie...dlaczego...bo wzrosnie" swiadczy ze nic nie wiesz i liczysz na szczescie :)
pewnie jak by doszło do 1,95 to wiałbys pierwszy :) tyle jest tego kozactwa w tobie
no musisz nauczyć się, Jony ;-), koniecznie :-), inaczej umarł w butach :-)))
i naprawdę nie musisz się dla mnie tak powięcać dedykując mi twoje lekcje :-) niech pozostaną twoje...
noś je głęboko w pamięci i staraj się z nich czerpac jakąś naukę :-))))))))
pozdrawiam :-)
Po każdej fali wzrostów BEF się trochę kisi. Teraz jest to samo. Poza tym to niskie obroty świadczą o tym, że kiszenie zbliża się ku końcowi. A przy takim kiepskim rynku jak mamy dzisiaj to można powiedzieć, że jest to wręcz zapowiedź odpału.