• Co dalej ??? Autor: ~Jan [83.11.178.*]
    Pytanie co dalej, nie mam juz cierpliwosci, jak długo jeszcze trzymac, czy będą wzrosty??
  • Re: Co dalej ??? Autor: ~zbycho [83.24.89.*]
    Jak nie rośnie to spada
  • Re: Co dalej ??? Autor: ~jacek [95.49.6.*]
    Dnia 2010-08-24 o godz. 08:11 ~Jan napisał(a):
    > Pytanie co dalej, nie mam juz cierpliwosci, jak długo
    > jeszcze trzymac, czy będą wzrosty??

tez mam te akcje ale nic pozytywnego sie nie zapowiada,

kupiliśmy akcje przestępcy giełdowego, ktory ma akcjonariusza jako bankomat i tyle....

dodruk akcji w miesiąc po debiucie..........pierdolony złodziej.......
  • dalej emisja Autor: ~mixer [94.158.232.*]
    Dnia 2010-08-24 o godz. 08:11 ~Jan napisał(a):
    > Pytanie co dalej, nie mam juz cierpliwosci, jak długo
    > jeszcze trzymac, czy będą wzrosty??

naganiaj naganiaj - jak nie masz cierpliwości to sprzedaj po PKC i zajmij się czym innym, bo ja na pewno nie sprzedam
  • Re: dalej emisja Autor: ~jw. [95.49.6.*]
    tez mam te akcje ale nic pozytywnego sie nie zapowiada,

kupiliśmy akcje przestępcy giełdowego, ktory ma akcjonariusza jako bankomat i tyle....

dodruk akcji w miesiąc po debiucie..........pierdolony złodziej.......
  • Re: dalej emisja Autor: ~rezy [79.188.237.*]
    Tak,ale ta emisja ma być z prawem poboru.To pozytywna wiadomość dla akcjonariuszy,bo będą mieli tańsze akcje,a spółka naprawdę jest perspektywiczna.
  • Re: dalej emisja Autor: zapend [83.31.14.*]
    "Tak,ale ta emisja ma być z prawem poboru" - coś jak z FON?
  • Re: dalej emisja Autor: ~rezy [79.188.237.*]
    Fon miał emisję z pp w 2007 roku jeszcze przed kryzysem.Profil działalności spółki był inny,później cały świat się zawalił.Teraz są zupełnie inne realia,a foneco jest w zupełnie w innej sytuacji.Spółka się rozwija,pozyskuje nowych partnerów,działa w sferze energii odnawialnej a perspektywy są jeszcze lepsze dla tej branży.Poza tym są lockupy,wartość akcji spadła o połowę,więc jest na dnie a emisja z pp dopiero za półtora miesiąca,wiec spokojnie podciągną cenę sporo wyżej do tego momentu.W końcu może się okazać że informacje działalności i emisja która ma sfinansować tę działalność wyniesie cenę akcji do góry pomimo rozwodnienia kapitału
  • Re: dalej emisja Autor: zapend [83.31.14.*]
    świat się zawalił?

ciekawe bowiem jakoś tego nie zauważyłem

fakt - "realia" ...

"Spółka się rozwija,pozyskuje nowych partnerów,działa w sferze energii odnawialnej a perspektywy są jeszcze lepsze dla tej branży" - pewien jesteś?

lockup - dziś jest a jutro nie ma ... nawet się nie poinformuje .... najwyżej "prezesik" karę dostanie

szkoda klawiatury
  • Re: dalej emisja Autor: ~ja_wiem [178.42.242.*]
    ja sie przesiadlem juz z Foneco na Ibize ktora jest po duzym spadkach a mozna ja teraz kupic na dolnych widlach, sadze ze znacznie lepsza inwestycja.
  • Re: Co dalej ??? Autor: ~na razie [78.154.85.*]
    spadki
  • Re: Co dalej ??? Autor: ~Daro [93.105.179.*]
    Mam trochę tego papierka. Całe szczęście na tyle mało że mogę zagrać va bank w tym kasynie:).
  • Re: Co dalej ??? Autor: ~nowotwór [82.146.230.*]
    ja sobie poczekam dobiore i jak bede na górce to opchne, bo te nadnaturalne stany mnie rozwalają, ten kurs jest ustawiany, aż wkońcu gruby uzna że ma wystarczająco podbije kurs i opchnie
  • Re: Co dalej ??? Autor: ~Tom [95.50.80.*]
    Brak popytu praktycznie na każdej spółce z NC . Zakupy poniżej 90 gr należy potraktować jako super promocje. Jak się indeksy osuną to na Foneco nie ma co liczyć na wyraźne wzrosty w najbliższym czasie.
  • Re: Co dalej ??? Autor: ~Wojtek [62.180.229.*]
    w obrocie jest tak mało akcji, że sytuacja na giełdach nie będzie mieć żadnego wpływu
    na kurs foneco, tu wszystko zależy od tego, który rozdaje karty i który może zrobić
    z kursem wszystko
    dlatego, nie podniecajmy się, w tym wypadku danymi makro, zachowaniem giełd
    światowych, zachowaniem WIG-u itd.
    możemy tylko spokojnie czekać, albo sprzedać, jak ktoś nie chce czekać, a na to właśnie
    czeka "rozgrywający"
    Może jestem niepoprawnym optymistą ale sądzę że najpóźniej jutro zobaczymy 1 zł.
    Dzisiaj papier zostanie zebrany do 1 zł. Jutro będzie konsolidacja w okolicach 1,05-1,1 zł.
  • do TOM Autor: ~Bosman1971 [83.12.213.*]
    Srata Tata! to gówno szybko nie ruszy.
  • Re: Co dalej ??? Autor: ~Wojtek [62.180.229.*]
    Kiedyś ruszy, jak nikt nie będzie już tego oczekiwał
    Piątkowe sesje na FONECO zawsze były wzrostowe czy dzisiaj będzie inaczej ??? Myślę że zobaczymy dzisiaj jakiegoś sternika.
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.